Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tuff lottning för Juve

Lorenzo Medici

Så var det lottat och klart då. Juventus fick en tuff lottning i Bayern Munchen. Enligt mina papper hade bara Real Madrid och Barcelona varit svårare. Men det betyder inte att Juventus är chanslösa på något sätt. Jag ser dem som två rätt jämbördiga lag och föväntar mig två spännande och jämna matcher. Andrea Pirlo vet ju dessutom hur man vinner över tyskt motstånd.

Lazio fick det kanske lite lättare när man lottades mot Fenerbache. Men turkarna har ett rätt bra lag. Även här tror jag det kommer bli jämnt. Lazio har bra flyt i Europa League-spelet och tar turneringen på fullaste allvar men tyvärr måste de spela även nästa hemmamatch utan publik vilket naturligtvis är en stor nackdel.

***
Det lär det bli fullsatt på Stadio Dall`Ara när Bologna tar emot Juventus. Inte så vanligt. Det kan bli riktigt grym stämning ikväll.

***
Innan dess blir det match mellan “i non grandi” som Udinese tränaren Francesco Guidolin uttryckte det. Alltså match mellan de “icke så stora”. Udinese och Catania är ju de två av de “icke så stora” lag som ligger högst upp i tabellen.

Annons
Publicerad 2013-03-16 09:58

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto