POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

11 spelare redo för Serie A

I Serie B kryllar det av talanger och intressanta spelare. Jag har valt ut elva stycken som jag tror gör sin sista säsong i Serie B och tar klivet upp i karriären nästa säsong.

11. Diego Farias (Padova)
Gjort både en hel del mål och assist i Padova den här säsongen vilket naturligtvis gett eko. Brassen ägs till hälften av Padova och till hälften av Chievo. Verona-klubben lär säkert vilja ha honom nästa säsong och annars lär säkert någon annan klubb i den högsta serien värva honom.

10. Joseph Alfred Duncan (Livorno)
Inters dynamiske mittfältare har gjort ett starkt intryck sedan han lånades ut i januari. Spelar mycket tufft och kommer säkert att lånas ut till en klubb från Serie A nästa säsong. Det är heller inte omöjligt att Inter anser honom redo att vara kvar och slåss om en plats i elvan nästa säsong.

9. Daniele Baselli (Cittadella)
Rivig och skicklig mittfältare som använts i U-21 landslaget. 21-åringen följs noga av storklubbarna i Serie A. Håller på Inter.

8. Francesco Fedato (Bari)
På den speltid han fått den här säongen har han visat väldigt spännande potential. Många klubbar har hört sig för men Catania som äger halva ägarskapet har hittills sagt nej för att själva ge honom chansen nästa säsong.

7. Domenico Berardi (Sassuolo)
Supertalang som har fått ögonen på sig från självaste Manchester United. Om inte den engelska klubben köper honom lär vi se honom i den högsta serien nästa säsong. Troligen i Sassuolo men kanske då som utlånad eftersom klubbar som Juventus och Napoli kan ha köpt ägarskapet.

6. Jorginho (Verona)
Milan ryktades vara ute efter Veronas brasse i januari. Det troliga är att de då kom överens om en affär i sommar. Kan i så fall komma att lånas ut…..men inte tillbaka till Serie B.

5. Riccardo Saponara (Empoli)
Bildar mycket vass trio med Tavano oh Maccarone i Empoli. Är ju redan klar för Serie A eftersom Milan och Parma har köpt honom. Det troligaste är att han får börja i Emilia Romagna-klubben.

4. Richmond Boakye (Sassuolo)
Utlånad av Juventus som äger halva ägarskapet av ghananen (Genoa äger andra) och hade en makalöst bra första halva av säsongen. Haft en del skadeproblem sen men det råder inget tvivel om att han är redo för den högsta serien. Kommer spela där med antingen Juventus, Genoa eller lånas ut till någon annan Serie A-klubb.

3. Nicola Bellomo (Bari)
Var ett mycket eftertraktat byte under vintermercaton då bland annat Inter, Genoa, Parma och Roma jagade den offensiva mittfältaren. Bellomo är teknisk och kvick och kan både spela på mittfältet och i ett tremanna-anfall. Skulle möjligen må bäst av att inte gå direkt till en storklubb.

2. Luca Siligardi (Livorno)
Haft en kanonsäsong innan han blev skadad. Om Livorno går upp kan det tänkas att han stannar kvar, om inte kommer han ändå spela i Serie A nästa säsong. Fiorentina?

1. Simone Zaza (Ascoli)
Haft en något brokig karriär i ung ålder men nu slagit igenom med dunder och brak den här säsongen i Ascoli. Leder skytteligan. Har inte kommit överens med Sampdoria (som äger honom) om en förlängning av kontraktet då han vill ha högre lön. Detta har givetvis snappats upp av de flesta andra Serie A-klubbarna och gjort honom till hett villebråd. Skulle annars kunna vara en bra ersättare för Icardi.

 

Publicerad 2013-03-20 kl 11:51
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå