Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tid för hjältar

Lorenzo Medici

Ikväll står Juventus inför sin svåraste uppgift den här säsongen. Hålla striden bakåt och hota framåt. 2-0 är något av det svåraste i cupsammanhang (eller 3,4-0 såklart). Man får inte släppa in något men ändå hinna ikapp med två gjorda mål. Anfalla men inte för våldsamt så att man släpper till bakåt. En svår konst som bara de bästa lagen klarar av. Ska man dessutom göra det mot ett av Europas allra bästa lag, ja då krävs en perfekt insats.

Jag tvivlar inte på att Juventus har vad som krävs för att lyckas göra det, men det är Bayerns egen kraft som är så pass stor som gör det så svårt. Vucinic eller Quagliarella behöver ha en galen kväll, Pirlo måste styra, Pogba och Marchisio måste ge understöd till anfallet, Asamoah och Padoin måste löpa och vara modiga, backlinjen hålla tätt och Buffon inte förtidspensionera sig.

Om Juventus ska lyckas måste alla spela på topp. Om man ska kunna hålla undan för den tyska virvlande maskinen och samtidigt kunna bryta sig in och förgöra måste några kliva fram och spela hjältar. Det är det som är frågan för Juventus.

Annons

Blir kvällen en tid för hjältar?

Publicerad 2013-04-10 10:56

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto