Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Serie A:s mest förbättrade spelare

Lorenzo Medici

10. Mariano Izco (Catania)
Började att visa fina tendenser redan förra säsongen. I år har han tagit ytterligare ett steg och blivit en vikitig kugge i Catania. Belönats med nytt kontrakt.

9. Valon Behrami (Fiorentina)
Var nyttig i Fiorentina men har tagit ett steg till i Napoli där han blivit superviktigt bollvinnande energi-knippe. Ruggigt bra i defensiven.

8. Albin Ekdal (Cagliari)
Förra säsongen åkte han in och ut ur startelvan men den här säsongen har han tagit en ordinarie plats och hållt Daniele Dessena utanför startelvan. Ekdal håller på att växa in i Serie A-kostymen på allvar.

7. Giampaolo Pazzini (Milan)
Har gått från utskrattat Inter-fiasko till att bli relativt fruktad igen. 13 gjorda mål är klart godkänt.

6. Kevin Constant (Milan)
Var riktigt misslyckad i Genoa i fjol och många undrade nog vad Milan höll på med som värvade honom. Nu omskolad till ytterback och succé.

Annons

5. Giacomo Bonaventura (Atalanta)
Fick förra säsongen stå i skuggan för Cigarini, Denis, Padoin, Moralez och de andra. Den här säsongen har han varit lagets klart bästa spelare och blivit högintressant för större klubbar.

4. Erik Lamela (Roma)
Första säsongen för Lamela var valpig och lite upp och ner. Den här säsongen har han både blivit flitig målskytt och jämnare i sitt spel. Potentialen är enorm hos argentinaren.

3, Alessio Cerci (Torino)
I Fiorentina hade han inte förtroendet, var hackad på och även strulig på sidan av plan. Att flytta ifrån Fiorentina var nog det bästa han kunde göra. Nu är han Torinos största stjärna och italiensk landslagsman.

2. Adem Ljajic (Fiorentina)
Då: ojämn pseudo-stjärna och hånad av sina egna supportrar. Nu: frekventa glimtar av briljans och verklig star-quality.

Annons

1. Stephan El Shaarawy (Milan)
Vem kunde tro att “Il Faraone” skulle ta ett skutt från talang till att knacka på dörren till världsstjärnestatus? Inte jag i alla fall.

Publicerad 2013-04-28 08:11

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto