Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Smarta värvningar till "de andra lagen"

I nästa vecka kommer jag analysera närmare Juventus, Napoli, Milan, Inter, Fiorentina, Roma, Lazio och Udinese och deras framtid men jag vill inte lämna “de andra” lagen helt lottlösa från vad de skulle kunna tänkas värva i sommar. Här har jag valt en spelare var till några lag:

Catania- Lucas Mugni (Colon Santa Fe)
Catania brukar alltid kunna sälja en och annan spelare för en hyfsad summa och med de pengarna skulle man kunna gå “all-in” på talangen Lucas Mugni. Denne Riquelme-liknande och spelskicklige mittfältare skulle må bra av att använda sig av Catania som trampolin till de större lagen. Skulle passa bra in med alla argentinska spelare och kunna göra 2-3 riktigt fina år i Catania.

ANNONS

Parma- Sebastian Coates (Liverpool)
Eftersom det verkar som att Parma fyllt på den framtida offensiven med Mastriani och Battaglia kanske det vore bra att stärka försvaret en aning. Liverpools “outcast” Sebastian Coates skulle passa mycket bra i Serie A där farten inte är riktigt lika hög som i Premier League.
Skulle må bra av att börja om i ett nytt land och i en lugnare i miljö som Italien och Parma.

Sampdoria: Luca Siligardi (Livorno)
Om Livorno går upp kanske Luca Siligardi bli kvar. Om inte, lär det bli huggsexa kring denne speediga och skottskickliga italienare. Fungerar bäst i ett tremanna-anfall. Sätt honom och Sansone bakom en stark anfallare och Samp har en riktigt spännande anfallstrio.

Torino: Nicolas Castillo (Universidad Catolica)
Rolando Bianchi kan komma att försvinna och Torino behöver hitta en anfallare med styrka och målkänsla. Vad vore då bättre än att värva talangfulle Nicolas Castillo? Chilenaren imponerade stort under sydamerikanska U-20-turneringen för ett par månader sedan. Haft ögonen på sig från storklubbar men riskerar att “glömmas bort” en aning nu. Något Torino skulle kunna ta vara på.

ANNONS

Palermo: Gabriel Funes Mori (River Plate)
Om Palermo hänger kvar behövs det nya fräscha namn för att bygga nytt. Att para ihop Gabriel Funes Mori med Pablo Dybala vore en riktigt fin omstart.

Genoa: Ezequiel Cirigliano (River Plate)
En eventuell avklarad “salvezza” lär innebära en ny omgång av spelaromsättning. Genoa skulle behöva bett och passningsskicklighet till mittfältet och då vore Ezequiel Cirigliano en bra lösning.

Atalanta: Lisandro Lopez (Arsenal Sarandi)
Nej inte Lyons Lisandro Lopez, han är nog för dyr. Utan försvararen Lisandro Lopez i Arsenal de Sarandi. Atalanta skulle behöva lite elakhet och kraft i försvarslinjen.

Bologna: Nicola Bellomo (Bari)
Manolo Gabbiadini lär försvinna och kanske även offensive alfahanne Alessandro Diamanti. Detta innebär att Bologna behöver förstärka offensiven. I Serie B finns många spännande spelare att hämta och en av de mest intressanta spelarna är Bellomo. 22-åringen från Bari kan både spela på mittfältet och i ett tremanna-anfall.

ANNONS

Cagliari: Juan Albin (Espanyol)
Cagliari har en stark historik av duktiga uruguyanska spelare, så varför inte plocka upp Juan Albin som nu är tillbaka i Uruguay och Nacional (som kan köpa loss honom från Espanyol). Varit skadad och är långt ifrån gammal form men detta kan vara en chansning väl värd.

Chievo: Diego Farias (Padova)
Chievo behöver kanske inte gå längre än till sitt eget bo. Utlånade Diego Farias har i Padova visat glimtar av att vara en blivande stjärna. Låt honom prova sina vingar i Serie A.

Publicerad 2013-05-03 kl 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto