Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Silly och annat i calcio-världen 13-05-30

Lorenzo Medici

Det blir inget möte mellan Berlusconi och Allegri. En del uppgifter säger att Silvio stannar i sin villa på Costa Smeralda och andra säger att han ska till Tbilisi för Kakha Kaladzes avskedsmatch (säkert lite Bunga Bunga med Putin också) istället. Däremot ska Allegri träffa Galliani någon gång idag och snacka framtid.

***
Jag tror inte att det är lönen som är det största problemet. Jag tror främst att Andrea Agnelli är orolig för hur supportrarna reagerar vid en eventuell värvning av Zlatan.

***
Torino vill ha Maxi Lopez. Han borde fungera som ersättare för Rolando Bianchi. Annars har Toro gjort klart med målvakten Daniele Padelli från Udinese.

***
Bologna lyckades ju bra när de snodde åt sig Saphir Taider. Nu försöker de köra franskt igen då de har värvat 19-årige Abdallah Yaisien från PSG.

***
Eugenio Corini och Chievo kom inte överens. Nu kan Verona-klubben vända sig mot Giuseppe Sannino eller Carmine Gautieri istället. Corini då? Han lär inte sakna erbjudanden. Borde inte Zamparini ha ringt?

Annons

Palermo-presidenten lär däremot ha kollat med Gennaro Gattuso. “Ringhio” borde ju vara den ultimata pådrivaren och energikällan men har han redan det taktiska kunnandet?

***
Roma ska ha värvat brasse-målvakten Rafael. Det borde betyda Premier League för Steken.

***
Nani till Juve? Gissar att det inte ligger så mycket sanning i det. Om det gör det förstår jag inte varför. Jag tror inte Nani är rätt spelare för Juve.

***
Juve ska ha lagt ett bud på Stevan Jovetic. 18 miljoner euro plus Luca Marrone. Min spontana känsla att Fiorentina borde kräva mer.

***
Davide Astori kommer lämna Cagliari i sommar. Räkna med det. Roma eller Napoli.

***
Inte så förtjust i Lucas Biglia. Han kan göra en del nytta men är ingen märkvärdig spelare. Han är troligen nära en flytt till Lazio. Gillar den eventuella Felipe Anderson-värvningen bättre. Giuseppe Biava förlänger. Med tanke på hur bra han var i Cupfinalen är det inte mer än rätt. Han har åldrats mycket bättre än vad jag trodde.

Annons

***
Siena har stora ekonomiska problem och är nära konkurs. President Mezzaroma säger dock att det kommer ordna sig. Serie A känns i vilket fall fjärran.

***
Mario Gomez, Yilmaz, Cyril Thereau. Många namn som florerar som Violas nästa striker.

***
Det roligaste ryktet var nog Taye Taiwo till Inter. Måste vara ett skämt, eller bara total osanning. Ända tills jag kom på att Marco Branca är sportdirektör i Inter.

***
Genoa ska vara ute efter Juan Quintero. Vore en snygg värvning i så fall. Men värvar de fel tränare kan colombianen mycket väl ta samma rutt som Jorquera. Varför inte välja tränare först och sedan spelare, Enrico?

***
Erick Thohir (han som vill köpa in sig i Inter ni vet) har snackat med Massimo. Bland annat om ny arena och att låna ut spelare till D.C United (som han är delägare i). Låter ju bra men sådana här affärer brukar ofta stranda eller visa sig vara bluff.

Annons

Om allt går bra kan Inter kanske få ett tillskott i kassan. Blir det vacker återförening mellan Mazzarri och Lavezzi då?

Publicerad 2013-05-30 11:05

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto