Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Mycket väsen för vadå?

Det blev till slut mycket väsen för uppskjutna middagar och mycket väsen för väldigt lite. För Massiiliano Allegri fortsätter som Milan-tränare men utan förlängt kontrakt.

ANNONS

Alltså ingen förändring. Men det betyder kanske inte att gårdagens möte mellan Berlusconi och Allegri saknade flera bottnar. För Milans del tror jag att det var jättebra att Allegri fortsätter nästa säsong men jag är inte lika säker att det var det bästa för honom själv.

Silvio Berlusconis uttaladen efter mötet igår talade sitt tydliga språk.

-Vi hade en rak och tydlig konversation där vi analyserade säsongen och klargjorde vissa saker.-Vi pratade även om det spelsätt som Milan måste spela, om laget nästa säsong och sommarens transfermarknad.

Att Allegri inte fick något nytt kontrakt och ovan nämnda citat avslöjar vissa saker. Berlusconi har inte varit helt nöjd med Allegri, funderade säkerligen på att byta honom men talades till förnuft av Adriano Galliani.

Silvio insåg säkert även vart supportrarnas åsikter låg och även att t ex Mario Balotellis missnöje hade kunnat gro om Allegri fått sparken. Men utan Galliani hade nog Silvios ego fått Allegri väck.

ANNONS

Men trots allt lyckades Berlusconi undvika en förlängning av kontraktet vilket tyder på att det är fritt fram för Seedorf, Van Basten, Prandelli m fl att ta över sommaren 2014. Endast en scudetto och en fin resa i C.L ser ut att kunna rädda Allgeri bortom 2014.

Allegri måste verkligen ha velat stanna kvar i Milan till varje pris. För trots att han har ett bättre poängsnitt än Fabio Capello, Carlo Ancelotti och Arrigo Sacchi lät han sig hunsas som en hund av Berlusconi. Han lämnas med ett år kvar på kontraktet med en enorm press på att leverera. Inte bara det, han måste även spela på det sätt som Berlusconi vill (t ex aldrig peta El Shaarawy).

Men kanske tror Allegri så pass mycket på laget och sig själv att han vill bevisa för världen att han kommer vinna striden.

Men det känns som att han förlorade den redan igår.

ANNONS
Publicerad 2013-06-03 kl 10:49

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto