Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Entusiasm vs Klass 1-1

Lorenzo Medici

För er som sett PSV i den holländska ligan den här säsongen så var deras inledning ingen överraskning. Ingen respekt, fart, rakt och offensivt. Maher och Wijnaldum (kan mycket mer än vad han visade igår dock) är spelare jag skulle älska att ha i Serie A (de är dock klippta och skurna för Premier League) och spelare som Bruma och Dupay kommer låta sig höras av i framtiden. Hade supertalangen Bakkali inte varit skadad hade det blivit ännu mer åka av.

Men den vilda ungdomliga entusiasmen fick successivt svårare att möta den italienska rutinen och kylan. När Milans mittfältare började gå i djupled blev PSV:s försvarare förvirrade och när Balotelli och El Shaarawy la in ytterligare en växel skapade de chanser.

Milans ledningsmål kom till då Dupay hamnade där han inte skulle och Abate sopade in ett perfekt inlägg på El Shaarawys panna. Entusiasm vs klass 0-1.  Att PSV till slut kvitterade i andra halvlek efter ett misstag av Abbiati kändes dock rättvist.

Sista delen av matchen var fylld av chanser och Milan borde gjort minst ett mål till. Det kändes att “I Rossoneri” inte riktigt är indansade ännu, att maskineriet haltar lite fortfarande. Till returen har de kanske hunnit bli lite varmare i kläderna.

Annons

Det är svårt att inte uppskatta PSV:s inställning till fotboll, deras gyllene talanger och hur de spelade igår men känslan är att Milan till slut ändå är ett nummer för stort.

 

Publicerad 2013-08-21 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto