Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Entusiasm vs Klass 1-1

För er som sett PSV i den holländska ligan den här säsongen så var deras inledning ingen överraskning. Ingen respekt, fart, rakt och offensivt. Maher och Wijnaldum (kan mycket mer än vad han visade igår dock) är spelare jag skulle älska att ha i Serie A (de är dock klippta och skurna för Premier League) och spelare som Bruma och Dupay kommer låta sig höras av i framtiden. Hade supertalangen Bakkali inte varit skadad hade det blivit ännu mer åka av.

Men den vilda ungdomliga entusiasmen fick successivt svårare att möta den italienska rutinen och kylan. När Milans mittfältare började gå i djupled blev PSV:s försvarare förvirrade och när Balotelli och El Shaarawy la in ytterligare en växel skapade de chanser.

Milans ledningsmål kom till då Dupay hamnade där han inte skulle och Abate sopade in ett perfekt inlägg på El Shaarawys panna. Entusiasm vs klass 0-1.  Att PSV till slut kvitterade i andra halvlek efter ett misstag av Abbiati kändes dock rättvist.

Sista delen av matchen var fylld av chanser och Milan borde gjort minst ett mål till. Det kändes att “I Rossoneri” inte riktigt är indansade ännu, att maskineriet haltar lite fortfarande. Till returen har de kanske hunnit bli lite varmare i kläderna.

Det är svårt att inte uppskatta PSV:s inställning till fotboll, deras gyllene talanger och hur de spelade igår men känslan är att Milan till slut ändå är ett nummer för stort.

 

Publicerad 2013-08-21 kl 09:55
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons