Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Att anlägga ett krokben

Man är inte riktigt van att se Juventus i trubbel. Efter att ha lagt ett krokben på sig själva igår mot Galatasaray har de nog hamnat i just lite trubbel. Nu kommer det troligen krävas minst en seger i dubbelmötet med Real Madrid.

Roberto Mancinis nya klubbadress blev en svår nöt för Contes mannar att knäcka. Inte minst om man som Leonardo Bonucci (han har alltid 2-3 sådana per säsong) bjuder på första målet. Sådana misstag kostar, inte minst om den som snappar upp misstaget är en spelare av Didier Drogbas rutin och klass.

Men Juventus vände och borde ha vunnit om det inte vore för att man på nytt var ovaksam i försvaret. Jag tror aldrig jag har sett ett lag göra mål direkt efter Juventus mål under Contes regim. Igår hände det och 2-2 är inget bra resultat då man bara fick 1-1 mot Köpenhamn i första matchen.

Det mest positiva från matchen var Fabio Quagliarella och hans inhopp. Han som skulle blivit bortbytt mot Alberto Gilardino men där affären stoppades av Conte i sista stund. Det är nog båda glada för idag. Personligen har jag svårt att förstå varför idéen ens väcktes från Juve-håll. Han hoppade in igår och fixade först straffen till kvitteringen och nickade sedan in ledningsmålet.

Hans motsats igår var väl Fernando Llorente. Jag har fortfarande inte köpt hypen kring spanjoren. Jag tycker det känns som han fortfarande rider på den där starka säsongen i Bilbao, men att han nu mest framstår som en spelare med halvtaskig förstatouch. Igår var han inte ens speciellt lyckad i luftrummet. Jag anser att Juventus bör leta en ny vassare anfallare i januari (inte minst med tanke på att Vucinic verkar gå sönder titt som tätt).

Juventus summerade en väldigt svag Champions-vecka för de italienska lagen och både Juve och Napoli har tuffa veckor framför sig i C.L.

Ikväll håller jag tummarna för att Lazio och Fiorentina undviker onödiga krokben på sig själva.

Publicerad 2013-10-03 kl 10:32
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons