Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Transfer-maraton del 1

Jag vet att landslagsuppehåll innebär Zlatan vs Cristiano. Men landslagsuppehåll innebär också tid för rykten att börja blossa upp. Det är ju faktiskt inte mer än en och en halv månad kvar innan fotbollsgudarna öppnar upp ljuset för alla sportdirektörer. Så vad passar då bättre än att ackompanjera de sista heta VM-kvalmatcherna med del 1 i min tredagars-transfermaraton?

ANNONS

Abner (Coritiba)
Vilka är intresserade: Roma

Abner var en av Brasiliens bästa spelare i U-17 VM innan han blev skadad. Det sägs att han redan är klar för Roma. Om så är fallet är det ytterligare en smart framtidsvärvning av Roma. Till skillnad från Wallace tror jag Abner är “the real thing”.

Adryan (Flamengo)
Vilka är intresserade: Juventus

Brasiliansk trequartista som har många ögon på sig från europeiska klubbar. Däribland Juventus som varit intresserade av honom i över ett år nu. Känslan är att Juve ligger bra till att värva honom.Blonda brassar växer inte på träd heller. Lär bli bättre än vad Adailton var.

Ever Banega (Valencia)
Vilka är intresserade: Juventus, Napoli

Jag är personligen förtjust i Banega och skulle gärna se honom i Italien. Han har något “smooth criminal” över sin spelstil som jag inte riktigt kan motstå. Jag har svårt att begripa varför Juve skulle behöva honom men skulle kunna se honom göra en hel del nytta för Benitez och Napoli Men Rafa vill väl ha en mittfältare med lite större elakhet och som är lite vassare i det  defensiva spelet.

ANNONS

Marc Bartra (Barcelona)
Vilka är intresserade: Fiorentina, Inter, Napoli.

Är superintressant för många klubbar eftersom han ännu ej förlängt sitt kontrakt med Barcelona som går ut sommaren 2014. Intresserar säkerligen både Benitez och Fiorentinas spanske sportdirektör Macia. Bartra är troligen mycket hett stoff även i Premier League. Bartra lär troligen även gilla den brittiska doften bättre. Förlänger han med Barcelona är det naturligtvis kört för alla andra.

Jonathan Biabiany (Parma)
Vilka är intresserade: Juventus

Sökes: En offensiv spelare med lite annan karaktär än vad man redan har. Gärna snabb, en som kan utmana och som kan spela ytter. Finnes: Biabiany. Vem som satt in annonsen? Beppe Marotta. Om Biabiany är rätt man? Både och skulle jag säga. Han löser nog kortsiktigt vad Juventus behöver fylla ut med, men långsiktigt är han väl inte en ordinarie spelare? Om Juventus värvar honom för vad han är och inte för något han inte är kan det vara en bra lösning. Men som 12-miljoner euros startman? Nope.

ANNONS

Giacomo Bonaventura (Atalanta)
Vilka är intresserade: Alla utom Milan

Bonaventuras agent menar att alla utom Milan har kontaktat honom angående sin klient. Det är säkert sant, men det är också långt från att höra sig för till att verkligen vilja köpa honom. När en agent talar vitt och brett om hur många klubbar som hört av sig brukar det viska om en viss desperation och faktum är att Bonaventuras höst varit tom på succé och fylld av skador. Men sanningen är att en formstark Jacky är en tillgång till de flesta av topplagen i Italien.

Yohan Cabaye (Newcastle)
Vilka är intresserade: Roma

Var en av Rudi Garcias nyckelspelare under tiden i Lille vilket givetvis gör honom intressant för Roma. Rom-klubben har pengar över från sommarens mercato och kan om de vill lägga ett bra bud på fransmannen. Just nu väger Garcias vilja rätt tungt i Casa-Roma så kanske tar Cabaye resan från norra England till Rom i vinter.

ANNONS

Nicolas Castillo (Univeridad Catolica)
Vilka är intresserade: Inter, Udinese, Verona.

Castillo skulle passa utmärkt i Italien. Tänk en lite mindre stel German Denis och du har Nicky Castillo. Inter gillar chilenaren och kanske kan man köpa honom tillsammans med ett mindre lag, säg Verona. Men vi ska heller inte glömma bort att Udinese länge haft ett gott öga till honom, för Castillos del skulle det vara en mycket bra trampolin att börja svinga sin Serie A-karriär i.

Angel Correa (San Lorenzo)
Vilka är intresserade: Inter

The next thing från Argentina. Correa har så mycket snabbhet, fint steg och härlig bollkänsla att man slår kullerbyttor av glädje. Jag önskar honom till Serie A. Inter är den klubb från Italien som visat störst intresse. Snälla Thohir!

Domenico Criscito (Zenit)
Vilka är intresserade: Milan

ANNONS

Börjar det inte bli dags för en hemkomst snart? Criscito bör väl snart ha tröttnat på att vinna ligatitlar i Ryssland och inte komma förbi gruppspelet i C.L. Criscito skulle säkert göra Allegri glad (eller snarare den som någon gång inom 6 månader tar över efter Allgeri).

Dario Cvitnaich (Nice)
Vilka är intresserade: Roma

Anfallare med låg tyngdpunkt och målkänsla. Men om han inte hade spelat i Ligue 1, hade verkligen Garcia och Roma varit intresserade då? Nej tänkte väl det.

Filip Djordjevic (Nantes)
Vilka är intresserade: Lazio, Roma

Sylvass i straffområdet. Är inte purung (26) och blir kanske inte så mycket bättre än vad han är just nu (vilket i och för sig duger bra) men vill man ha en striker-typ som är sylvass i straffområdet är Djordjevic rätt person. Är väl exakt vad Petkovic och Lazio behöver, en anfallare som kan spela med Klose och även ersätta honom nästa säsong. Skulle passa minst lika bra i Roma. Jag är definitivt ombord på Djordjevics “bandwagon”.

ANNONS

Sebastian Driussi (River Plate)
Vilka är intresserade: Juventus, Inter

En av Argentinas nya super-babies. Hoppas något italienskt lag är så pass smarta och skickliga att de satt sig i förarsätet. Annars kan de bittert få ångra det om några år.

Edin Dzeko (Man C)
Vilka är intresserade: Inter

Det känns som att han är färdig med City nu. Om inte redan i januari så garanterat i sommar. Så många säsonger där han fått agera i skuggan, bli utan speltid och spela andrafiol. Jag tror han har tröttnat nu. Kanske kan t ex Inter ta vara på det. Jag är dock inte helt övertygad om att han passar in i Mazzarris “gameplan”.

Stephan El Shaarawy (Milan)
Vilka är intresserade: Genoa och säkert de flesta topplag i Europa

Genoa vill låna tillbaka honom och för dem skulle såklart vara högsta vinsten på lotteri. För SES skulle det vara ett bra sätt att boosta sina chanser till att komma med i VM-truppen. Men kommer verkligen Milan kunna avvara honom? Nej givetvis inte.

ANNONS
Publicerad 2013-11-15 kl 10:05

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto