Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Omaka par kan bli radarpar

De fick 52 minuter ihop. Mario Balotelli och Giuseppe Rossi. Det omaka paret. Balotelli född av ghananska föräldrar och uppväxt under stökiga förhållanden, Rossi född i New Jersey av italienska föräldrar och uppväxt under lugna förhållanden. Balotelli med sin kaxiga attityd, Rossi med sin snälla attityd.

Igår tyckte jag mig se glimtar av briljans dem emellan. Det kändes som det fanns ömsesidig respekt mellan dem. Det omaka paret som kan bli radarparet i sommar.

Efter bara tolv minuter ryckte Balotelli loss, passade vidare perfekt till Rossi som chippade in 1-0 till Italien. De var inblandade i andra målet också. Balotellis klack, Rossis passning vidare till Candreva ledde sedan till Giaccherinis mål. De är båda tillräckligt bra individuellt för att spela från start i sommar och igår visade de att de kan spela ihop utan problem. Det såg till och med riktigt bra ut.

Rossi & Balotelli. VM. Brasilien. Det känns bra.

***
Övriga egna reflektioner från igår.

2-2-matchen mellan Italien och Nigeria var en av de mest underhållande träningsmatcher jag sett på bra länge.

Giaccherini är inte alltid glimrande och är ingen personlig favorit men jag kan ändå förstå varför han troligen kommer komma med i VM-truppen. Kvick och nyttig.

Cristian Maggio är sällan lika bra i landslaget som i klubblaget. Eller typ aldrig.

Jag hoppas verkligen det finns plats för Diamanti och Cerci i Prandelli trupp. Det bor väldig mycket spetskvalité och karaktär i dem.

Balotelli blev mer och mer frustrerad över att vara mållös desto längre matchen gick. Hans vilja att göra mål är på gott och ont. Men igår visade han att han visst är i form, stundtals var han briljant.

Publicerad 2013-11-19 kl 11:06
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons