Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Så går det för de italienska lagen i sista omgången….

Juventus besegrade FC Köpenhamn enligt beräkningarna efter show av Arturo Vidal och tog därmed greppet om andraplatsen i gruppen eftersom Galatasaray förlorade mot Real Madrid. Nu återstår det bara en omgång av gruppspelet i Champions League. Hur tror jag att det kommer att gå för de italienska lagen?

Grupp B:
Sista omgången: Galatasaray-Juventus, FC Köpenhamn-Real Madrid

I och med Juventus seger över danskarna så skaffar sig Juventus den stora fördelen att oavgjort i sista matchen mot Galatasaray räcker för avancemang. Även om danskarna skulle vinna över Real Madrid så kan de inte gå om Juve då de har sämre facit i inbördes möten. Galatasaray har inte visat samma form som när de tog poäng borta mot Juve och jag tror att “Den gamla damen” klarar av minst oavgjort i sista omgången.
Kalkyl: Juventus går vidare.

Grupp F
Sista omgången: Napoli-Arsenal, Marseille-Dortmund

Förutsättningarna för att Napoli ska gå vidare är att Dortmund tappar poäng eller att Napoli vinner över Arsenal med 3-0. Jag tror inget av de scenarierna kommer ske. Arsenal är för bra för att förlora med 3-0 och Dortmund är för bra för att inte vinna över ett Marseille som inte har något att spela för förutom äran. Nej, troligen försvann Napolis chans i matchen mot Dortmund.
Kalkyl: Napoli går inte vidare.

Grupp H
Sista omgången: Milan-Ajax, Barcelona-Celtic

Milan och Ajax gör upp om andraplatsen. Ajax måste vinna medan oavgjort räcker för Milan. Ajax har ett bra lag och ska verkligen inte underskattas men gissningsvis är Milan på väg upp i form när de möts och bör kunna greja minst en pinne.
Kalkyl: Milan går vidare.

Publicerad 2013-11-28 kl 09:07
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons