Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bortskottade ur Champions League

Nej, jag tror inte att Juventus hade förlorat om matchen hade spelats på en duglig plan igår kväll eller om matchen hade flyttats längre fram i tiden. Men ödet har alltid ett spratt i rockärmen. Planen idag var sämre än igår vilket gjorde tillställningen till någon sorts anti-fotboll.

Som så ofta är det det “sämre” laget som gynnas av planer där det inte går att slå passningar på och så var det även nu. Men det spelar liksom ingen roll, detta var läget och Juventus hade själva satt sig i det läget.

Galatasaray är vidare hur mycket det än kommer att klagas från italienskt håll och Juventus förlorade mer för att Wesley Sneijder tog vara på en av de få chanserna som fanns i kvicksanden än på grund av själva underlaget i sig.

ANNONS

Det finns mycket att gräma sig över i efterhand för Juventus. Alla de missade målchanserna i Köpenhamn, domaren på Bernabeu, eller slarvet hemma mot Galatasaray. Det var inte bara idag man missade sin chans.

Detta är också ett stort bakslag för italiensk fotboll eftersom Juventus var landets största hopp till att ta sig långt och att plocka UEFA ranking-poäng.

Men gissar jag rätt så kommer man, efter att ha ätit sin julskinka, att ha smält detta bakslag och man kommer att knyta en och annan ny näve. Antonio Conte och hans mannar kommer göra allt för att ro hem en tredje scudetto och vinna Europa League.

På hemmaplan i Turin.

Publicerad 2013-12-11 kl 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto