Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tillfälligt avbrott, fortsättning följer…

Den förväntade vulkan-heta grytan i Turk Telekom Arena förvandlades till ett iskallt snölandskap.  Snön blev för mycket för domare Proenca och Uefa för att klara av. Gissar att det handlade mest om att man inte såg linjerna speciellt bra. Jag kan dock inte låta bli att undra vad UEFA hade gjort om Real Madrid och Köpenhamn hade haft någonting att spela för.

Idag kl 14.00 återupptas matchen mellan Galatasaray-Juventus. Matchen kommer fortsätta där den slutade, dvs i den 28 minuten. Den första halvtimmen hade Juventus rätt bra koll på läget. Galatasaray försökte skapa tryck, men det var Llorente som hade den bästa chansen.

Frågan är om det blir så mycket bättre idag då det förväntas fortsätta snöa över Istanbul. En Champions League-match som spelas mitt på dagen kommer kännas annorlunda men matchen blir inte mindre viktig för det. Juventus och Galatasaray spelar om sina fortsatta liv i Champions. Men har inte fotbollen förändrats en del? Kanske stänger folk av sina HD-apparater när de inte kan se det gröna gräset längre.

Collina hade aldrig blåst av.

Publicerad 2013-12-11 kl 10:12
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons