Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Honda in och Guarin ut

Så nu när dammet efter gruppspelet i Champions League har lagt sig kan vi också urskilja lite annat som har hänt under veckan. Det har bland annat snackats lite Guarin och en Honda har offentliggjorts.

ANNONS

Honda

Adriano Galliani meddelade i veckan att Keisuke Honda är klar för Milan. Ingen större överraskning men nu är det i vilket fall bekräftat och klart. Jag tror japanen kan bli överraskande bra i Milan. Honda har ändå varit bra under rätt lång tid nu, det är en smart spelare som kan spela på flera offensiva positioner. När El Shaarawy (skadad igen alltså) är tillbaka någon gång i januari hoppas jag Allegri försöker med denna offensiva linje: Montolivo, De Jong- El Shaarawy, Kaka, Honda – Balotelli. 4-2-3-1.

Guarin

Det senaste ryktet är att Fredy Guarin ska offras för att man ska kunna värva andra spelare. Jag har alltid gillat Guarin. Jag gillar hans dynamik och hans spelstil. Men han har aldrig riktigt kunna nå upp till de höjderna man faktiskt anar att han borde kunna. Hade colombianen varit 22 år hade jag aldrig sålt honom. Men däri ligger också kanske sanningen. Han är 27 år. Risken är därför överhängande att han aldrig kommer hitta en högre växel.

ANNONS

Så om Inter vill sälja Guarin och därmed frigöra mer speltid till Mateo Kovacic samt köpa t ex Ezeqiuel Lavezzi finns det ingen tid att spilla.

***

Övergångsryktena börjar smyga sig på sakta men säkert. Lamela och Kolarov till Napoli, Parolo och Saponara kan byta klubbfärger med varandra. Några mer osannolika, några mer sannolika.

Men detta transferfönster är inte ett vanligt transferfönster. Det finns en hel uppsjö av spelare (inte minst argentinska och brasilianska) som vill komma med till VM och som inte har den tillräckliga speltiden för att göra det. Det kan betyda att fler bra spelare än vanligt kan komma att lånas ut eller säljas för att få spela mer.

Publicerad 2013-12-13 kl 22:41

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto