Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Höstens överraskningar

Höstens överraskningar

ANNONS

5. José Callejon (Napoli)
Personligen tyckte jag ca 8 miljoner euro lät mycket för en 27-årig Real-reserv. Successivt har spanjoren bevisat mig fel. Även om Callejon varit osynlig ibland och inte alltid visat framfötterna när det vankas stormatcher så har han levererat i ligan men sin löpvillighet och målfarlighet. Åtta mål på drygt halv säsong är verkligen inte illa. Passar väldigt bra in under Benitez.

4. Jonathan (Inter)
Har gått från från svag Maicon-kopia till mer än duglig ytterback under Mazzarri. Sett säkrare och mer beslutsam ut under hösten och bidragit med poäng från sin kant.

3. Ricardo Alvarez (Inter)
Kanske har Mazzarris största verk under hösten varit förvandlingen av Alvarez. Ricky gick från vek, okonkret spelare som man inte riktigt visste var man skulle sätta på plan till fantasifull dribbler med en uppgift. Suddat ut fiasko-stämpeln och blivit den spännande artist man en gång hoppades att han skulle bli.

ANNONS

2. Hellas Verona
Inget lag har överraskat som Verona har gjort. Man har ett tryggt grundspel, återupplivat Luca Toni, fyndat i Iturbe och Romulo, duktig målvakt i Rafael och äger en duktig spelfördelare i Jorginho. Har gjort Bentegodi till sin ointagliga borg då de tagit hela 24 av 29 poäng där. Kollektivt mini-mirakel.

1. Gervinho (Roma)
Innan ivorianen hade satt sin fot på Olimpico hade man fått uppleva två versioner av Gervinho. En i Lille där han blev en komet med fart under fötterna och en i Arsenal där han successivt blev ett enigma utan självförtroende. För mig var denna värvning en chansning av Roma.

Men eftersom det var Garcia som varit hans mentor i Lille så var det väl han som skulle få ordning på Gervinho. Och som han fick ordning på honom. Det var länge sen Roma-publiken fick uppleva sådan fart och oförutsägbarhet på kanten som denna höst med Gervinhos fotbollscirkus. Underbart och oväntat.

ANNONS
Publicerad 2013-12-30 kl 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto