Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Höstens lag

Höstens lag

ANNONS

Mattia Perin (Genoa)
Den 21-årige målvakten har verkligen gjort succé under hösten. Efter sitt misstag mot Fiorentina i början av säsongen, har han varit sensationellt bra och räddat poäng efter poäng för sitt Genoa. Buffons främste efterträdare.

Andrea Barzagli (Juventus)
Den björnstarke försvararens höga lägstanivå är imponerande. Han har under hösten bara fortsatt där han slutade i våras, nämligen att bjuda på sitt följsamma säkra försvarsspel. Är värd större upprättelse internationellt.

Mehdi Benatia (Roma)
Blev snabbt nyckeln till Romas framgång med sitt listiga och uppoffrande försvarsspel. Var inte bara tuff, majestätisk och oumbärlig utan även målfarlig framåt. Höstens bästa spelare i Serie A.

Leandro Castan (Roma)
Även om Benatia var det största utropstecknet ska vi inte glömma bort den före detta Helsingborgs-brassen. Castan lyfte sig bredvid Benatia och var starkt bidragande till att Roma släppte in minst mål av alla.

ANNONS

Paul Pogba (Juventus)
Pogba tog sitt genombrott från ifjol och lyfte det till nya höjder. Sprängde sig in i startelvan med sin enorma dynamik, sköt så att fötterna glödde, och dominerade runt om på Serie A:s olika arenor. Mittfältskejsare.

Borja Valero (Fiorentina)
När Pizarro regrederade klev Borja fram och tog på sig mer ansvar och blev Fiorentinas nyckelspelare på mitten. Fick Violas spel att rulla rätt med sin rörlighet och passningsskicklighet. Fem mål och sex assist talar sitt tydliga språk.

Arturo Vidal (Juventus)
Lika viktig och briljant för Juventus under hösten som under förra säsongen. Var säker straffskytt, bollvinnare, målskytt och vikarierade även som mittback med glans vid ett tillfälle. Så viktig och så skicklig.

Marco Parolo (Parma)
Gjorde en fantastisk höst då han bombade in mål (sex stycken), spelade fram och löpte outröttligt från sin mittfältsposition. Tog sig tillbaka in i landslaget och fick storklubbarna att åter rikta sina ögon på honom.

ANNONS

Alessio Cerci (Torino)
Snabb, snabbare, Cerci. Serie A:s kanske största speedkula var inte bara en fenomenal högerkantserövrare utan utvecklade även sitt målskytte och blev en mer komplett anfallare. Gjorde nio mål och sju assist (flest av alla) under hösten. Say no more.

Giuseppe Rossi (Fiorentina)
Var kanske Serie A:s vackraste saga när han återfann sin bästa form efter långvarig skada och tog Fiorentina och hela ligan med storm. Blev Violas nya kelgris och alfahanne med sitt målfyrverkeri och kvicka härliga anfallsspel.

Carlos Tevez (Juventus)
Radade upp grandiosa insatser under sin debuthöst i Serie A. Tappade sällan bollen, gjorde många fina individuella saker men var också mycket viktig för laget. Tvåa i målskytteligan på sina 11 mål.

Avbytare:

Giorgio Chiellini (Juventus)
Lika tuff och lagom elak som brukligt. Gjorde inga större misstag och lyckades befinna sig i målprotokollet två gånger om under hösten. Braveheart.

ANNONS

Gervinho (Roma)
Förutom en liten skadeperiod och två, tre matcher efter det så var han rena rama showen. Terroriserade sönder sina motståndare med sin enorma snabbhet och sin härliga oförutsägbarhet.

Rodrigo Palacio (Inter)
Fick större ansvar under Mazzarri och lyfte med det. Mycket duktig i omställningsfasen och alltid listig på offensiv planhalva. En del mål var kanske av mindre vikt medan andra var av mer betydelse som när han klackade in det enda målet i Milano-derbyt.


Publicerad 2013-12-31 kl 20:25

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto