Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Spelarna Juventus bör köpa

Jeremy Menez. Jonathan Biabiany. Franska ytter-anfallare som placerats på Juventus mercato-karta. Troligen inte så dyra lösningar. Men är de verkligen rätt lösningar?

Jag tycker inte det. Jag tycker att om Juventus överhuvudtaget ska värva en offensiv spelare nu i januari så ska det vara för en spelare som gör skillnad. En spelare som i framtiden kan ta dem längre i Champions League. Det gör varken Menez eller Biabiany.

Erik Lamela

Lamela är en ytter som kan göra skillnad. Nu verkar han dessutom längta bort från England.

ANNONS

Ett byte med Vucinic känns som en no-brainer för Juventus. Montenegrinen har nog 2-3 vassa år kvar men kommer nog aldrig bli mycket bättre än vad han är. Lamela har potentiellt sett tio vassa år kvar och kan bli mycket bättre än vad han är.

Tottenham vill säkerligen ha minst 10 miljoner emellan (mellanskillnaden av spelarnas värden), vilket gör det troligt att Juventus vill få till ett lån med köprätt till sommaren.

Men det är inte bara Lamela som skulle kunna fungera som lyckat drag för Juventus. Om man väljer att vänta till sommaren finns andra vassa alternativ:

Alessio Cerci

Cerci är redo för ett storlag. Han vill ta nästa steg i karriären. Den snabbe anfallaren skulle passa perfekt i Juve och Conte är säkerligen entusiastisk till honom. Kanske är det inte helt lätt att värva från rivalen Torino, men affären med Angelo Ogbonna var ett bevis på att det går utan större svårigheter. Kanske måste man dock vänta till sommaren.

Juan Cuadrado

Varför skulle Fiorentina släppa honom till Juventus? Juventus behöver inte köpa honom av Viola. De kan istället köpa Udineses ena halva av delägarskapet och därmed sätta press på Fiorentina. Om Juventus verkligen bestämmer sig för Cuadrado har de större ekonomiska muskler än Fiorentina. Men affären skulle inte bli lätt och frågan är hur Cuadrado ställer sig till att flytta till en annan klubb än Fiorentina i Italien.

ANNONS

Angelo Di Maria

Känslan är att detta kan bli hans sista säsong i Real Madrid. Om det visar sig vara så bör Juventus hålla sig framme och försöka värva argentinaren. Precis som Lamela har han många år kvar på toppnivå och hans spelstil är vad Juventus letar efter. Kommer dock inte bli billig vilket kan leda till problem.

Publicerad 2014-01-10 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto