Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hernanes gåtfulla färd mot anonymitet & vad lurar bakom Cassanos hörn?

Edy Reja har kanske gett Lazio mer ordning men har också bjudit på 180 minuter av stor tristess. Igår mot Bologna hade man inte ens ett skott på mål. Hernanes fortsatte sin märkliga färd från temporär stjärna till anonym och medioker mittfältare.

Ledesma spelade gubbfotboll i sin playmaker-roll medan Klose fick springa i ingenmansland längst fram. Det som fungerat allra bäst sedan Reja tagit över är försvaret och främst det gamla mittbackslåset Biava/Dias.

Bologna ville väl lite mer och låg väl aningen närmare segern, men precis som under stora delar av säsongen har man inte rätt flyt, precis som stora delar av säsongen är Alessandro Diamanti alldeles för ensam med sin vilja och kreativitet och när inte han sätter sina frisparkar eller dyrkar upp försvaret, ja då finns nästan inget annat att tillgå.

Bologna behöver väldigt mycket mer än Davide Ballardinis ankomst.

***
Parma (snyggt bortaställ!) rivstartade mot Livorno med en snabb Palladino-strut (ett fin sådan) och avslutade med dubbla Amauri-mål (varav en straff).

Förutom att matchen tog Parma upp på en fin sjunde plats lämnade den framför allt två frågor. Den ena är, hur länge dröjer det innan tränare Davide Nicola får sparken och den andra är, hur är läget med Antonio Cassano.

Igår fick han inte spela (Donadonis ursäkt om att han vilades inför italienska cupen känns väl inte helt övertygande?) och frågan är om han inte riktigt är i form efter uppehållet (inte helt otänkbart när det gäller Cassano) eller om det är något annnat som lurar bakom hörnet?

 Hernanes
Publicerad 2014-01-12 kl 10:37
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons