Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sleepwalking to the semis

Lorenzo Medici

Juventus nästan sömngångade sig till Europa League-semifinalerna. Kanske började det för lätt när Andrea Pirlo på sitt sedvanliga sätt smekte in en frispark bakom Lyons målvakt Lopes.

Det kändes lite som att Juve därefter tog lite väl lätt på matchen. Lyons kvittering skapade heller ingen större reaktion från de svartvita, men de sattes heller inte på något större prov. Det ena hängde ihop med det andra.

När Claudio Marchisios skott sedan gick i mål via en Lyon-spelare var det såklart mer eller mindre klart. Juventus har nu tagit ytterligare ett steg mot final.

Men innan dess ska semifinalen vinnas och där kommer det bli svårare än vad det vart mot Lyon. Benfica, Sevilla och Valencia är alla bra lag.

Men visst är Juventus fortsatt störst favoriter att ro hem titeln.

***

Tre saker jag gillade den här veckan

Annons

1. Stephan El Shaarawy gör mååål igen!

Il Faraone är äntligen målskytt igen! Okej då, på träning. Men ändå, han är på väg tilllbaka. Kan inte tänka mig någon som passar bättre in i Seedorfs 4-2-3-1 än El Shaaarwy.

2. Udinese värvar talang

Nu är det klart att Udinese värvar den 19-årige uruguayaren Rodrigo Aguirre. I konkurrens med bland annat Torino och Monaco var det kanske Udineses rykte om att kunna göra talanger till stjärnor som drog det längsta strået. Aguirre är en väldigt spännande spelare som jag tror mycket på.

3. Cagliaris nya stadion

Efter Roma kommer Cagliari. Med planer på ny stadion. I Cagliaris fall handlar det även om att mystiska amerikanska ägare även ska köpa upp klubben.

Tre saker jag inte gillade den här veckan

1. Alexander Farneruds skada

Farneruds korsbandskada är naturligtvis veckans tristaste nyhet. Alex som gjorde mål i senaste matchen och allt. Nu ser han ut att bli borta upp till ett halvår.

Annons

2. Didac Vilas beryktade återkomst

Det ryktas att Didac Vila ska få en ny chans nästa säsong. Jag som trodde att Milan ville tillbaka till toppen.

3. Cagliari nya stadion….not?

Men hur många gånger har vi hört att Cagliari ska bygga ny arena? Hur många gånger har vi hört att ägare x ska köpa upp italienska lag y? Jag tror på det när jag ser det första spadtaget.

Publicerad 2014-04-11 07:47

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto