Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mercato 2014-15 - Genoa, Sampdoria och Torino

Lorenzo Medici

GENOA

Genoa bör och lär vara aktiva under sommarens mercato. Medan president Preziosi sägs ha varit i kontakt med kinesiska intressenter bör man förstärka de offensiva ytterpositionerna till nästa säsong och även försöka hitta en ytterligare en mittback.

Fyra spelare att köpa:

Simone Padoin
Lär inte få speciellt mycket speltid i Juventus om han blir kvar. Genoa har tidigare varit intresserat och skulle vara en fin förstärkning.

Marco D’Alessandro
Ytter som imponerat den här säsongen i Cesena. Ägs fortfarande av Roma, en klubb som Genoa ofta har förhandlat med. D’Alessandro är redo för Serie A och skulle passa utmärkt i Gasperinis spelsystem.

Annons

Sebastian Giovinco
Drömvärvningen. Om bara Giovinco själv accepterar att ta ett “kliv ner” i karriären så skulle detta vara det Genoa behöver. En kreativ offensiv kraft och en spelare som får åskådarna att vallfärda till Marassi.

Daniele Bonera
Kanske är det dags för Bonera att lämna Milan för att få regelbunden speltid. I Genoa skulle han bli en viktig pjäs i backlinjen.

Tänkbar uppställning:
Perin; Antonini, Bonera, De Maio, Antonelli; Sturaro, Kucka, Padoin, D’Alessandro, Gilardino, Giovinco.

SAMPDORIA

Sampdoria har precis skrivit nytt kontrakt med tränare Sinisa Mihajlovic vilket känns som en bra utgångspunkt. Medan man lär förlora Gabbiadini tillbaka till Juventus kanske man kan göra affärer med Milan för att förstärka truppen och Mihajlovic kanske även vill värva några av sina gamla adepter från Catania.

Annons

Fyra spelare att köpa:

Giampaolo Pazzini
Pazzinis hade sin bästa Serie A-säsong i karriären  i Sampdoria. Vad vore bättre än att återvända till den klubb där hans målskytte var som vassast? Sampdoria behöver Pazzini och Pazzini behöver Sampdoria.

Riccardo Saponara
Eftersom Gabbiadini troligen återvänder till Juventus behöver Sampdoria lite mer kreativitet. Saponara skulle behöva en ny trampolin att studsa vidare ifrån och Samp skulle vara en bra destination.

Mariano Izco
Var en av få som kom upp i normal standard i Catania under den gångna säsongen. Sampdoria skulle må bra av hans löpstyrka och taktiska skicklighet. En spelare Mihajlovic känner till från sin tid i Catania.

Alberto Frison
Sampdoria skulle må bra av en ny målvakt och 26-årige Frison skulle kunna vara en bra lösning.

Tänkbar uppställning:

Annons
Frison, De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini, Krsticic, Palombo; Izco, Saponara, Eder, Pazzini

TORINO

Torino löper stor risk att tappa både Alessio Cerci och Ciro Immobile i sommar. Hur ska man kunna bygga ett slagkraftigt lag med sådana förluster? Sportdirektör Gianluca Petrachi måste hitta vettiga lösningar under sommaren och kanske måste Ventura ändra lite i spelsystemet för att få saker att fungera.

Fyra spelare att köpa:

Manuel Lanzini
Om Torino säljer Cerci och halva delägarskapet av Immobile kan man använda en del av de pengarna på River Plate-talangen Lanzini. Torino kommer vara i stort behov av ny fart och kreativitet.

Khouma Babacar
En ny striker är säkert högt upp på sportdirektör Petrachis lista. Kanske kan man köpa halva delägarskapet av Fiorentinas starke senegales Babacar. Anfallaren har haft en lysande säsong i Modena och är redo för Serie A-spel.

Annons

Francesco Lodi
Ventura lär vilja ha en mittfältsdirigent som kan styra spelet nästa säsong. Tidigare har man varit intresserat av Lodi och nu i sommar kan han bli tillgänglig.

Pablo Barrientos
För att täcka upp de eventuella förlusterna av Cerci och Immobile behövs så mycket ny offensiv kraft som möjligt. Barrientos är en spelare som kan fungera väl i Venturas offensiv.

Redan klar:
Bruno Peres, Pontus Jansson

Tänkbar uppställning:
Padelli, Jansson, Glik, Moretti, Darmian, Kurtic, Lodi, Peres, Barrientos, Babacar, Lanzini.

Publicerad 2014-05-27 10:46

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto