Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mercato 14/15 - Napoli, Parma, Sampdoria

Lorenzo Medici

NAPOLI

Fastän vi redan är i augusti så har Napoli fortfarande inte hittat de två pjäser som de främst behöver. En mittback av hög klass och en defensiv mittfältare som kan vinna boll. Möjligen är Koulibaly lösningen till mittförsvaret då han imponerat på försäsongen, medan avsaknaden av en mittfältsdynamo kvarstår.

Rykten placerar Maroaune Fellaini i klubben och även om han vore en spännande förstärkning med sin mångsidiga spelstil känns han inte riktigt som den defensiva bollvinnare, likt Javier Mascherano, som Napoli söker. Alternativ som Lucas Leiva och Javi Garcia känns som försämringar mot vad man redan har.

I övrigt känns Michu som en smart back-up till Higuain medan jag tycker att man borde fått bättre betalt för Behrami. Napolis mercato känns inte färdig.

Rykten in: Marouane Fellaini, Lucas Leiva, Javi Garcia, Sandro, Lassana Diarra, Daniel Agger.

Drömscenariot: Javier Mascherano.

Klara nyförvärv:

KALIDOU KOULIBALY

Annons
Från: Genk Pris: 7 m Position: Mittback
Transferbetyg: 7

Karismatisk, följsam och stark mittback som Napoli hoppas mycket på. Har imponerat under försäsongen och kan bli lösningen bredvid Albiol.

MICHU

Från: Swansea Pris: Lån Position: Anfallare
Transferbetyg: 6,5

Reaktionssnabb och opportunistisk striker som har doser av Luca Toni och Samras i sig. Känns som en vettig back-up till Higuain och kan bli mer än så.

PARMA

Det känns som om den uteblivna UEFA-cup platsen har tagit luften ur president Ghirardi och klubben en aning. Än så länge så är truppen mer eller mindre densamma som ifjol förutom att man tappat duktige Parolo till Lazio och Gargano har återvänt till Napoli. Man kan även komma att tappa Biabiany och Paletta då de har intressenter efter sig.

Man har dock fått tillbaka Belfodil vilket kan bli viktigt för offensiven. Man jagar även mittfältare och Francesco Lodi känns som en bra lösning som ny playmaker.

Annons

Rykten in: Francesco Lodi, Nicolo Bellomo, Walter Gargano, Andrea Bertolacci, Victor Obinna, Thomas Manfredini.

Drömscenariot: Francesco Lodi, Oscar Benitez (Lanus).

SAMPDORIA

Nye ägaren Ferrero ville gärna sätta sitt avtryck på mercaton direkt och visst kan man säga att han lyckats. Gonzalo Bergessio känns som en perfekt tolvmålskytts-värvning, Duncan som ett supersmart lån och både Viviano och Campagnaro kan vara på väg in.

Ferrero har spänt bågen relativt högt och därmed skapat förväntningar och en härlig stämning bland supportrarna.

Rykten in: Hugo Campagnaro, Emiliano Viviano, Matias Silvestre.

Drömscenariot:
Hugo Campagnaro

ALFRED DUNCAN
Från: Inter Pris: Lån Position: Innermittfältare
Transferbetyg: 7

Jag tror att Sampdoria är helt rätt för Duncan. Hans dynamik och tuffhet kommer uppskattas a Mihajlovic och supportrarna. Lånad över två år.

Annons

JOSE CAMPANA
Från: Crystal Palace Pris: 1.8 m Position: Innermittfältare
Transferbetyg: 6

Spansk Playmaker med ungdomslandslags-meriter. Har en bra högerfot. Misslyckad i Crystal Palace, men kan passa i Serie A.

GONZALO BERGESSIO
Från. Catania Pris: 3 m Position: Striker.
Transferbetyg: 7

Exakt den striker som Mihajlovic ville ha och som Sampdoria behövde.

Publicerad 2014-08-12 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto