Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ett uttåg med flera dimensioner

Lorenzo Medici

Marek Hamsiks mål och vrål borde ha tagits vara på bättre. Inte spolas bort som ett betydelselöst mål.

Men Napoli var fulla av individuella misstag den här kvällen. Samtidigt som Bilbao var det bättre laget sett över två matcher.

Men det håller inte att missa markering så grovt som man gjorde på Bilbaos 1-1-mål, det går inte att Raul Albiol och Rafael leker klantskallar när en Champions League-plats står på spel.

Det håller inte att Mertens gömmer sig och att Callejon på nytt inte levererar verkligen gäller.

Det är heller inget sundhetstecken att Walter Gargano startar en sådan här match.

Stackars Koulibaly fick slita häcken av sig medan övriga backlinjen inte hölll måttet. Jag har t ex sagt länge nu att Maggio inte håller längre.

Annons

Det här var spelarnas förlust. Men det var ännu mer Rafa Benitez och Aurelio De Laurentiis förlust.

Över dessa två matcher måste spanjorens taktik ifrågasättas. Och att vissa spelare inte håller måttet landar delvis på Benitez. Några av dem är direkt valda av honom. Några är borta på grund av honom (Behrami).

Precis som jag varnade för ifjol. Det finns en risk att historien upprepar sig med Rafa. Först verkar allt vara frid och fröjd för att sedan bytas ut till märkliga värvningar och svajigt coachande.

Till hans försvar måste man ändå säga att han inte fått de nyförvärv han hade behövt. Varför har man värvat en De Guzman så pass sent så att inte kunde vara med i dessa matcher?

Varför har man inte värvat ytterligare en bra mittback och en mittfältare som verkligen gör skillnad? och då menar jag verkligen inte Lucas Leiva eller David Lopez. Varför inte satsa ordentligt när man har chansen att vinna en scudetto?

Annons

De frågorna kommer Napolis supportrar ställa De Laurentiis till svars för. Förhållandet mellan presidenten och fansen riskerar nu att bli riktigt infekterat.

Nu kliver Napoli in i ligasäsongen med nedsänkta huvuden, en skadeskjuten Insigne, en förbannad supporterskara och med uteblivna C.L-pengar.

Att vända på detta blir inte lätt.

Publicerad 2014-08-28 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto