Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Malmös blivande motståndare imponerade

Lorenzo Medici

Om det är det Juventus vi fick se igår som kommer till spel mot Malmö FF på tisdag,  då kommer skåningarna få det tufft. För Allegris mannar imponerade verkligen.

Det ska sägas att Udinese inte är något bottengäng, de har ett lag tillräckligt bra för att kunna husera på den övre tabellhalvan och ändå var blev de rejält utspelade, inte minst i första halvlek.

Trots att Allegri tvingats använda en backlinje utan Chiellini och Barzagli så fungerade försvaret utmärkt. Bonucci skötte uppspelen väl och både Ogbonna och Caceres höll väldigt bra koll på motståndarna.

Marchisio var lysande i Pirlo-rollen, Pogba bjöd på styrka och finess, Pereyra ersatte Vidal på ett mycket bra sätt och Tevez såg allt utom halvskadad ut.

Juventus dominerade rejält och kunde haft en större ledning i halvtid. Under Allegri söker Juve större bollinnehav och anfallen går mer centralt än tidigare, men den höga pressen och tempot kändes likt från Contes tid.

Annons

Efter två spelade matcher känns detta Juventus oerhört spännande. De har en bredare trupp än ifjol och spelmässigt känns de minst lika bra som under Conte.

Det kommer bli riktigt knepigt för Malmö att ta poäng på tisdag.

**
Juves kanske största konkurrenter om scudetton, Roma, imponerade inte riktigt lika mycket mot Empoli. Men att vinna fastän man spelade med reserv-trion längst fram och utan att spela speciellt bra, är ett styrkebesked i sig. Det är så ett topplag agerar under lång säsong.

 

Publicerad 2014-09-14 13:46

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto