Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya protagonister från Cup-veckan

Lorenzo Medici

Felipe Anderson (Lazio)
Det är en annan Felipe Anderson vi sett under hösten än den vi såg ifjol. En Felipe Anderson med större självförtroende. Mot Varese var han mycket rörlig och skapade många farligheter. Dessutom smackade han dit ett mycket vacker mål. Nu när Antonio Candreva är skadad är tiden inne för Anderson att kliva fram.

Diego Laxalt (Empoli)
För mig är det en gåta att han knappt fått spela någonting alls under hösten. Nu när han fick chansen i cupen tog han den direkt. Gjorde ett fint mål och en stark insats med sin snabbhet och dynamik. Free Laxalt!

Richmond Boyake
Blev lite onödigt utvisad häromsistens i ligan, men tog revansch direkt i cupen med att göra båda målen när Atalanta slog ut Avellino. Ghananen har stora kvalitéer som Bergamo-klubben bör utnyttja oftare.

Lucas Evangelista (Udinese)

Talangfulle Lucas Evangelista har inte spelat mycket under hösten. Kanske bör Stramaccioni använda honom lite oftare. Hoppade in mot Cesena, såg pigg ut och språngnickade in 3-2-målet.

Levan Mchiledze (Empoli)

Visst finns det spelare som leker Zlatan. Georgiern Levan Mchedlidze gjorde nämligen så här mot Genoa:

[youtubeplay id=”UQBnIDMOJDM” size=”medium”]

Javier Saviola (Verona)
Var kanske inte glimrade mot Perugia, men gjorde matchens enda mål på straff och var en av de bättre spelarna på planen. Det är kanske dags att börja få in honom i startelvan nu, Mandorlini?

Piotr Zielinski (Empoli)

Var mycket bra mot Genoa med sin fina teknik. Är i dagsläget ett bättre alternativ än Simone Verdi enligt mitt tycke.

Bruno Fernandes (Udinese)
Då greken Kone varit en liten besvikelse är det kanske på sin plats att låta den lille tekniske portugisen spela in sig som trequartista i startelvan. Inte minst om man gör sådana här mål:

Annons

[youtubeplay id=”oHSRRYei50Y” size=”medium”]

Publicerad 2014-12-04 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto