Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Omgångens lag – 2014/15- 15^ Giornata

Lorenzo Medici

Omgång 15:

Palermo-Sassuolo 2-1
1-0 Rigoni 1-1 Pavoletti 2-1 Belotti
Lazio-Atalanta 3-0
1-0 Mauri 2-0 Mauri 3-0 Lulic
Juventus-Sampdoria 1-1
1-0 Evra 1-1 Gabbiadini
Genoa-Roma 0-1 
0-1 Nainggolan
Parma-Cagliari 0-0
Udinese-Hellas Verona 1-2
1-0 Di Natale 1-1 Toni 1-2 Lazaros
Cesena-Fiorentina 1-4
0-1 Valero 0-2 Savic 1-2 Självmål 1-3 Rodriguez 1-4 El Hamdaoui
Milan-Napoli 2-0
1-0 Menez 2-0 Bonavenura
Empoli-Torino 0-0
Chievo-Inter 0-2
0-1 Kovacic 0-2 Ranocchia

Omgångens lag (3-4-3):

Samir Handanovic (Inter)
Fyra svettiga räddningar som påverkade resultatet i positiv mening för Inter. Panter.

Phillipe Mexes (Milan)
Stod alltid rätt och spelade med stor pondus. Drog inte ens på sig ett gult kort. Har sett överraskande bra ut under de senaste matcherna. Spelar för ett nytt kontrakt?

Gonzalo Rodriguez (Fiorentina)
Stabil och säker längs bak och målskytt på nick framåt. Varit mycket bra under de två senaste matcherna vilket gett Fiorentina stor trygghet.

Stefan Savic (Fiorentina)
Gjorde precis som sin kollega Gonzalo mål på nick. I övrigt slipad i försvarsspelet. Intresset från Juventus känns logiskt.

Annons

Giacomo Bonaventura (Milan)
Gjorde det mesta rätt mot Napoli. Spelade smart och jobbade hårt över stora delar av planen. Gjorde det viktiga 2-0-målet på en vass nick.

Radja Nainggolan (Roma)
Krigare och akrobatisk matchvinnare på samma gång. Jobbade som vanligt stenhårt på mitten och avgjorde matchen mot Genoa med ett suveränt volleyskott.

Stefano Mauri
Tvåmålsskytt mot Atalanta varav det andra på en väldigt vackert placerat skott. Inte speciellt spektakulär, men ofta nyttig och listig. Poängsspelare.

Lazaros Christodoulopoulos (Verona)
Löpte som en besatt på sin kant och skapade oreda med sin energi mot Udinese. Gjorde även ett påpassligt och viktigt mål.

Felipe Anderson (Lazio)
Brassens fina form håller i sig. Var en av de livligaste spelarna i första halvlek och spelade sedan fnt fram till Mauris 1-0 efter sitt snabba ryck på kanten. Lazio är på väg att få en ny stjärna.

Annons

Luca Toni (Verona)
Visade stor klass när han hittade rätt bakom Karnezis med ett fint skott i straffområdet. Svår att komma åt.

Jeremy Menez (Milan)
Milans mest kreativa spelare öppnade målskyttet med ett fint nummer och hade ytterligare ett par fina aktioner. Menez är fotbollens Houdini.

Omgångens sämsta:

1. Fredy Guarin (Inter)
Jag trodde han skulle lyfta sig under Mancini, men det ser ut som om jag hade fel. Mot Chievo spred han passningar till höger och vänster utan precision och verkar helt utan självförtroende och beslutsamhet. Guarin är en spelare att sälja i vinter, men frågan är om det finns någon köpare?

2. Gonzalo Higuain (Napoli)

Det fanns många spelare i Napoli som inte kom upp i någon högre nivå, men ingen gnällde som Higuain mot Milan. Verkade klart ur balans och klagade i stort sett efter varje aktion han var inblandad i. Löpte inte med samma energi som vanligt, men visade framför allt dåligt humör. Higuain borde vara ledaren som ska visa vägen med gott exempel. Det verkar han inte vara.

Annons

3. Arturo Vidal (Juventus)
Det stämmer inte för Vidal. Jag vet inte om det har med knäskadan att göra eller om han bara inte är i form, men mot Sampdoria (och även innan) var tajmingen och rappheten inte sig inte lik. Just nu känns Vidal som en spelare på nedgång. Frågan är om det bara är en svacka eller en tendens.

 

Publicerad 2014-12-17 10:09

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto