Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juves lyxreserver, Lazios skador och Eto’os återkomst

Lorenzo Medici

Juventus krossade Verona med 6-1 i italienska cupen och bevisade att det inte är något fel på bredden i truppen. Både Sebastian Giovinco och Kingsley Coman visade att de förtjänar mer speltid och hade fått nog det i de flesta andra lag i Serie A.

Men när man såg de briljera igår känns det lite trist att man inte får se mer av dem regelbundet.

[youtubeplay id=”SQfDdL9WG-g” size=”medium”]

Samuel Eto’o är på väg till Sampdoria. Det känns nästan overkligt. Om affären går i hamn ska det bli oerhört spännande att se i vilken form han är i och vad han kan ge Sampdoria.

Hans sista säsong i Inter var bland de bästa jag sett.

[youtubeplay id=”tb3FzO_FniM” size=”medium”]

Däremot ser det inte ut att bli någon Luis Muriel för Sampdoria. Affären har spruckit då hans skada var värre än vad som sas och klubbarna har därför ställt in affären.

Annons

Sampdoria ville naturligtvis ha en Muriel redo så snart som möjligt då man är med i striden om Europa-platser nu och inte om ett år.

Jag tror dock att klubbarna kan komma att försöka omförhandla kontraktet. Återstår att se vad som händer.

***

Felipe Andersons fantastiska form fick ett abrupt avbrott då de visat sig att han nu bli borta ca tre veckor på grund av en knäskada. Typiskt när han var i sådan fantastisk form.

Som om det inte var nog är även Stefan De Vrij skadad och detta i ett läge när man ska möta Napoli på söndag, en match där tredjeplatsen står på spel.

Tack och lov visade Keita Balde Diao mycket fin form i veckan när han gjorde ett snyggt mål Torino i cupen. Kanske är det hans tid nu.

***

Mattia De Sciglio har skadat sig och även om han kanske inte kommer saknas så mycket med tanke på hans katastrofala form så lämnar det Milan strandande med endast Armero på den kanten.

Annons

Milan ska bland annat var intresserat av Caens Raphaël Guerreiro. Jag råkade se Caen i höstas och la märke tilll Guerreiro på en gång och blev väldigt förtjust. Om Milan nu ska välja, hoppas jag de väljer honom istället för t ex Pasqual som är på väg mot slutet av sin karriär.

***

Roma har gjort klart med argentinske anfallaren Ezequiel Ponce till 2016. Sabatini jobbar bra både kortsiktigt och långsiktigt. Precis som en duktig sportdirektör ska göra.

***

Gabriel Paletta

må tappa mer och mer hår och inte vara lika vass som för något år sedan, men han kan fortfarande göra så här:

[youtubeplay id=”YSfybzh7usk” size=”medium”]

Publicerad 2015-01-16 11:31

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto