Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Omgångens lag – 2014/15- 20^ Giornata

Lorenzo Medici

Omgång 20:

Cagliari-Sassuolo 2-1
1-0 Rossettini 1-1 Acerbi 2-1 Cop
Lazio-Milan 3-1
0-1 Menez 1-1 Parolo 2-1 Klose 3-1 Parolo
Verona-Atalanta 1-0
1-0 Saviola
Inter-Torino
0-1 Moretti
Juventus-Chievo 2-0
1-0 Pogba 2-0 Lichtsteiner
Parma-Cesena 1-2
0-1 Pulzetti 1-1 Självmål 1-2 Rodriguez
Sampdoria-Palermo 1-1
1-0 Eder 1-1 Vazquez
Fiorentina-Roma 1-1
1-0 Gomez 1-1 Ljajic
Empoli-Udinese 1-2
0-1 Di Natale 1-1 Saponara (str) 1-2 Widmer
Napoli-Genoa 2-1
1-0 Higuain 1-1 Falque 2-1 Higuain (str)

Omgångens lag:

Ciprian Tatarusanu (Fiorentina)
Gjorde ett par svettiga räddningar mot Roma, vilka räddade en poäng. Fiorentina verkar erdan ha hittat en värdig ersättare för Neto.

Marco Capuano (Cagliari)
Energisk och höll bra koll på Zaza. Fått chansen under Zola.

Danilo (Udinese)
Vann allt i luften och släppte aldrig till några centimeter till Empoli-anfallarna.

Emiliano Moretti (Torino)
Klinisk i försvarsspelet och stod på rätt ställe för att peta in segermålet i matchens sista sekunder mot Inter. Underskattad spelare.

Paul Pogba (Juventus)
Levererar varje vecka numera. Pogba avfärdade Chievo med ett 1-0-mål kryddat med både teknik och skottkraft och låg även bakom det andra målet efter en fin nedtagning och ett volleyskott som Lichtsteiner kunde skjuta in returen på. God of Thunder.

Annons

Marco Parolo (Lazio)
Fenomenalt bra mot Milan där han förutom två skickligt utförda mål var rörlig och duktig i presspelet.

Albin Ekdal (Cagliari)
Gjorde återigen en lysande match för sitt Cagliari när Sassuolo besegrades. Höjt sitt spel en nivå och även lyckats hålla den nivån över en serie matcher nu.

Allan (Udinese)
Bjöd på ett fyrverkeri i löpvillighet och var extremt nyttig för sitt Udinese mot Empoli. Jag säger det igen: Allan kommer jagas av större klubbar till sommaren.

Javier Saviola (Verona)
Äntligen lossnade det för den lilla argentinaren. Gjorde ett påpassligt mål som avgjorde mot Atalanta. Lär starta regelbundet framöver.

Miroslav Klose (Lazio)
Superinsats av tysken när Milan besgerades. Spelade först elegant fram till Parolos första mål och gjorde sedan 2-1 själv efter ett vasst avslut. Såg väldigt pigg ut.

Annons

Gonzalo Higauin (Napoli)
Gjorde ett mål i misstänkt offsideläge och ytterligare ett efter en lättvindigt dömd straff. Higuain hade inget dåligt samvete för det, utan var säker vid båda situationerna. Jobbade i övrigt ovanligt hårt längst fram.

Omgångens sämsta:

1. Phillipe Mexes (Milan)
Först bjöd han på miserabelt försvarsspel och sedan skulle han ta kål på Stefano Mauri. Denna Psyko-version av Mexes är en tragisk syn. Som en ex-wrestlare på crack. Det lär gå en lättnades suck kring Milans högkvarter när fransmannens kontrakt går ut i sommar, för att inte tala om alla de onödiga miljoner i lön som man slipper slänga bort på en medioker försvarare.

2. Riccardo Montolivo (Milan)
Ni kan kalla mig för “Dormolivo”. För Montolivo spelar som i sömn just nu. Det går sakta och antalet meningslösa bakåtpassningar bara ökar. Bjöd även på en sorgliga felpassning som ledde till 2-1-målet. Att ha lagkaptenen så långt ner i planen gör att Milan varken får användning av hans passningsförmåga eller får något större defensivt skydd.

Annons

3. Inter
Det kändes som om Inter skulle kunna anfallit i månader utan att göra mål mot Torino. Det fanns ingen aggressivitet sista tredjedelen och för det fanns för få vettiga idéer för att komma fram till vettiga avslut. Det är inte bara Milan som ser ut att säga farväl till tredjeplatsen.

Skytteligan:

13 mål: Carlos Tevez (Juventus) 12 mål: Gonzalo Higuain (Napoli) 10 mål: Jeremy Menez (Milan) Paulo Dybala (Palermo) Mauro Icardi (Inter) 9 mål: Antonio Di Natale (Udinese) Jose Callejon (Napoli)

Publicerad 2015-01-27 11:17

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto