Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Omgångens lag – 2014/15- 21^ Giornata

Lorenzo Medici

Omgång 21:

Genoa-Fiorentina 1-1
1-0 Sturaro 1-1 Rodriguez
Roma-Empoli 1-1
0-1 Maccarone 1-1 Maicon
Sassuolo-Inter 3-1
1-0 Zaza 2-0 Sansone 2-1 Icardi 3-1 Berardi (str)
Atalanta-Cagliari 2-1
1-0 Biava 1-1 Dessena 2-1 Pinilla
Cesena-Lazio 2-1
1-0 Defrel 2-0 Självmål 2-1 Klose
Chievo-Napoli 1-2
0-1 Gabbiadini 1-1 Pelissier 1-2 Gabbiadini
Palermo-Verona 2-1
0-1 Tachtsidis 1-1 Dybala 2-1 Belotti
Torino-Sampdoria 5-1
1-0 Quagliarella 2-0 Quagliarella (str) 3-0 Quagliarella 4-0 Amauri 4-1 Obiang 5-1 Peres
Udinese-Juventus 0-0
Milan-Parma 3-1
1-0 Menez (str) 1-1 Nocerino 2-1 Menez 3-1 Zaccardo

Omgångens lag (4-2-3-1):

Andrea Consigli (Sassuolo)
Gjorde många viktiga parader när Sassuolo vann över Inter med 3-1. Viktig insats.

Bruno Peres (Torino)
Rena expressen på sin högerkant mot Sampdoria och gjorde ett briljant mål. Ser mer och mer ut som en ung Maicon.

Ivan Piris (Roma)
Den före detta Roma-backen höll bra koll på Tevez och kompani och var allmänt följsam. Gjort en bra säsong i Udinese.

Daniele Rugani (Empoli)
Hade en och annan viktigt brytning och var grandios i luftspelet mot Roma på Olimpico. Visar stor pondus trots sin unga ålder.

Ivan Strinic (Napoli)
Gav kvalité och kontinuitet till Napolis vänsterkant och spelade fram till det andra målet. Kan bli svårt för Ghoulam att ta tillbaka sin plats.

Annons

Allan (Udinese)
Jobbade för tre och var alltid dynamisk i sina aktioner när han överglänste Juventus mittfältet. Komplett spelartyp som kommer jagas hårt av större klubbar i sommar.

Marco Benassi (Torino)
Spelade snyggt fram till Quagliarellas 3-0-mål efter en stark rusch och imponerade med sin arbetsradie. Håller på att bli ordinarie.

Gregoire Defrel (Cesena)
Gjorde ett drömmål när Cesena vann över Lazio och tog sig förbi sina motståndare som om de vore av luft. Fransmannens briljans är Cesenas största hopp till att hänga kvar.

Jeremy Menez (Milan)
Hade stor show på San Siro när han nästan på egen hand besegrade Parma. Stod för två mål och en assist. När Menez är på rätt spelhumör är de få som kan stoppa honom.

Fabio Quagliarella (Torino)
Torinos stora matador när han blev tremålsskytt mot Sampdoria. Visade både kyla och klass på målen, Har lite i smyg haft en riktigt bra säsong i Turin-klubben.

Annons

Mauricio Pinilla (Atalanta)
Atalanta såg ut vara på väg att “bara” ta en poäng mot Cagliari hemma ända tills Pinilla klev fram på övertid och cykelsparkade in 2-1. Serie A är en sevärd liga så länge chilenaren är där.

Omgångens sämsta:

1. Inter
Trots spektakulära nyförvärv så fortsätter Inter att underprestera. Mot Sassuolo agerade mittfältet utan beslutsamhet, Podolski var en vålnad längst fram och duon Vidic & Ranocchia spred skräck hos Inter-supportrarna med sitt svaga försvarsspel.

Än så länge har Mancini inte kunnat få ordning på detta obalanserade Inter-bygge. En Champions League-plats känns som en fjärran dröm.

2. Sampdorias försvar
Under hela säsongen har Sampdoria var relativt stabila. Försvaret har sett säkert ut och man har varit vassa framåt. Men mot Torino fick man uppleva en riktig kalldusch bakåt. Med hela 5-1 i baken blottade sig backlinjen på ett sätt vi inte sett den här säsongen. Har självförtroendet fått sig en törn nu?

Annons

3. Cristian Ledesma (Lazio)
Långsam, långsammare, Ledesma. Den spelskicklige mittfältaren börjar verklugen visa tendenser på att karriären är på väg mot sitt slut. Var mer eller mindre usel och meningslös mot Cesena och det känns som om han inte längre har något att tillföra detta Lazio.

Skytteligan:

13 mål: Carlos Tevez (Juventus) 12 mål: Jeremy Menez (Milan) Gonzalo Higuain (Napoli) 11 mål: Mauro Icardi (Inter) Paulo Dybala (Palermo) 9 mål: Antonio Di Natale (Udinese) Jose Callejon (Napoli) 8 mål: Fabio Quagliarella (Torino) Manolo Gabbiadini (Napoli) Simone Zaza (Sassuolo).

Publicerad 2015-02-03 12:28

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto