Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Flyt i Montecarlo

Lorenzo Medici

Juventus var defensivt och föga imponerande. De hade flyt med domaren. Monaco kunde mycket väl fått straff när Kondogbia stoppades och Chiellini ska vara väldigt glad att han inte blev utvisad.

Lägg då till att Juventus straff i den första matchen skedde utanför straffområdet. Klart Monaco hade all anledning att känna sig orättvist behandlade.

Men medan Juventus mest ägnade sig åt försvarsspel och att bevaka resultatet var det ändå tydligt att Monaco saknade den rätta spetsen för att sätta kniven i “den gamla damens” hjärta.

Fransmännen hade svårt att skapa de riktigt farliga chanserna. Den sista halvtimmen lyckades knappt skapa någonting alls.

Och i slutändan var det Pirlos frispark som nästan var det närmaste matchen fick ett mål.

För Juventus fanns det inte mycket att hylla spelmässigt förutom försvarsspelet. Och då pratar jag inte om Chiellini som spelade med alltför hög risk.

Annons

Nej, det var Leonardo Bonucci och Andrea Barzagli som främst höll undan det svartvita fortet.

Bonucci har verkligen tagit ett extra kliv den här säsongen. Först när Barzagli var skadad tog han ytterligare ansvar och nu är han kanske ännu lite bättre när han kommit tillbaka. Bonucci har även lyckats minimera sina misstag den här säsongen.

Barzagli såg igår ut precis som han gjorde innan skadad.

Juventus är nu i semifinal för första gången på tolv år. Det är klart att det är starkt gjort.

Men väl där kommer det krävas mycket bättre spel och en helt annan inställning för Juventus. Annars kommer de bli överkörda.  De klubbar som är kvar i Champions League är på en annan planet än Monaco.

Men tills dess har Juventus all rätt att njuta av framgången.

Publicerad 2015-04-23 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto