Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Två lag med bekymmer

Lorenzo Medici

Keisuke Honda var bättre än på evigheter. Mattia Destro gjorde mål sedan urminnes tider och Marco Van Ginkel var kanske den bästa mittfältaren på planen.

Kanske gynnades också lagspelet av att Jeremy Menez inte var med.

Kvällar som denna har varit sällsynta för Milan. Att vinna mot ett lag på den övre halvan.

Men vi ska inte inbilla oss saker. Det finns få intressanta saker ur denna upplaga av Milan.

När Filippo Inzaghi börjar snacka om att man nu är tillbaka i december-form, vet vi att det är struntprat. Noll självinsikt, eller full insikt och mega-lögn.

Om en försäljning av Milan går igenom innan sommaren kommer det inom två år bara finnas kvar tre, fyra spelare av den nuvarande truppen.

Och definitivt ingen Pippo.

Hur många spelare som finns kvar från Romas trupp inom ett par år kan man också ifrågasätta. Igår var man fullständigt inkompetent i en timme, innan Totti och Iturbe hoppade in och satte fart.

Annons

Davide Astori var ett hål bakåt, Torosidis hade smärtsamt svårt på sin kant, Ibarbo attackerade sällan framåt och Nainggolan spelade under normal nivå.

Doumbias två mål innan lördagskvällen betydde förmodligen ingenting alls. Det är inte svårt att se att han inte har den rätta tekniken eller tajmingen för att vara en toppspelare.

Roma har problem. Både med att försvara en Champions League-plats och med sin trupp i helhet. Spelarna har knappast gått upp i värde om man skulle vilja sälja dem och vill man behålla dem är frågan hur många som är tillräckligt bra.

Igår såg vi ett lag i mitten av tabellen som vann och ett lag i toppen av tabellen som förlorade.

Men framför allt var det två lag som präglas av stora bekymmer.


Publicerad 2015-05-10 11:07

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto