Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Två lag med bekymmer

Keisuke Honda var bättre än på evigheter. Mattia Destro gjorde mål sedan urminnes tider och Marco Van Ginkel var kanske den bästa mittfältaren på planen.

Kanske gynnades också lagspelet av att Jeremy Menez inte var med.

Kvällar som denna har varit sällsynta för Milan. Att vinna mot ett lag på den övre halvan.

Men vi ska inte inbilla oss saker. Det finns få intressanta saker ur denna upplaga av Milan.

När Filippo Inzaghi börjar snacka om att man nu är tillbaka i december-form, vet vi att det är struntprat. Noll självinsikt, eller full insikt och mega-lögn.

Om en försäljning av Milan går igenom innan sommaren kommer det inom två år bara finnas kvar tre, fyra spelare av den nuvarande truppen.

Och definitivt ingen Pippo.

Hur många spelare som finns kvar från Romas trupp inom ett par år kan man också ifrågasätta. Igår var man fullständigt inkompetent i en timme, innan Totti och Iturbe hoppade in och satte fart.

Davide Astori var ett hål bakåt, Torosidis hade smärtsamt svårt på sin kant, Ibarbo attackerade sällan framåt och Nainggolan spelade under normal nivå.

Doumbias två mål innan lördagskvällen betydde förmodligen ingenting alls. Det är inte svårt att se att han inte har den rätta tekniken eller tajmingen för att vara en toppspelare.

Roma har problem. Både med att försvara en Champions League-plats och med sin trupp i helhet. Spelarna har knappast gått upp i värde om man skulle vilja sälja dem och vill man behålla dem är frågan hur många som är tillräckligt bra.

Igår såg vi ett lag i mitten av tabellen som vann och ett lag i toppen av tabellen som förlorade.

Men framför allt var det två lag som präglas av stora bekymmer.


Publicerad 2015-05-10 kl 11:07
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons