Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Big Bang Italia

Lorenzo Medici

Nu tar bloggen semester. Men förmodligen kommer jag smyga in transferbetyg i två block runt den 10 juli och 1 augusti, för att sedan vara tillbaka på allvar runt den 10 augusti. Jag lär väl tweeta ut en påminnelse.

Jag vill passa på att tacka alla som läst bloggen under året och diskuterat på twitter. Jag försöker alltid svara på det jag hinner. Utan era ögon och åsikter är bloggen medvetslös.

När jag nu lämnar Serie A för lite välbehövlig ledighet, lämnar jag en liga där det händer saker. Värvningarna har inte låtit vänta på sig och det var länge sedan vi såg så dyra affärer i Serie A.

Inter har gått bärsärk på transfermarknaden, Milan vill ta sig tillbaka till toppen med nya pengar, Juventus vill bygga vidare mot nya framgångar, Roma lär attackera mercaton så fort de sålt av spelare, Lazio ska kvala till Champions League och om Salah stannar i Fiorentina och Higuain i Napoli är även de redo att stå sig starka till nästa säsong.

Annons

Big Bang Italia.

Man kan absolut prata om en liga på uppåtgående. Det känns nästan som i gamla dagar och nästa säsong kan komma att bli mycket jämnare i toppen, inte minst tack vare Milano-lagens nya satsningar.

Serie A lever i spännande tider.

Precis som hela ligan ska jag nu ladda om batterierna, följa mercaton och försäsongen från hängmattan och med stort intresse se hur klubbarna rustar sig för den nya säsongen.

2014/15 var säsongen då ryktet om Serie A:s död visade sig vara överdrivet. När vi nu vänder kapitel till 15/16 finns det stora förhoppningar om att ligan inte bara är levande utan även vilt sparkande igen.

Arrividerci!

Publicerad 2015-06-30 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto