Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup- "Regnbågsplockaren höll hov på San Siro"

Lorenzo Medici

Copa Medici Cup – Omgång 7:

10 p Lorenzo Insigne (Napoli)
Höll hov på San Siro. Slog en underbar passning till Allans mål, väggade med Higuain och sköt in tvåan och drog sedan dit trean på en läcker frispark. Allt framför ögonen på Antonio Conte. Insigne är en spelare som plockar ner regnbågar och ger dem till oss, en spelare som behandlar bollen som om den vore av sammet samtidigt som han accelererar upp i ljusets hastighet. En spelare som man alltid zappar över för att se. Håller på att ta stora kliv till att bli en superstjärna.

9 p Gervinho (Roma)
Gav den bästa påminnelsen om Gervinho 2013 sedan…ja, 2013. Gav Palermos försvar stor huvudbry med sina löpningar, tog sig ofta förbi och gjorde två mål varav ett var fint förpackat litet drömmål. Om Gervinho kan hålla den här formen är han nästan som ett vasst nyförvärv.

Annons

8 p Alvaro Morata (Juventus)
Missade visserligen en och annan bra chans, men det var Morata som stod för produktiviteten framåt mot Bologna. Gjorde det första målet, fixade en straff och agerade framspelare på Khediras mål. Levererade.

7 p Borja Valero (Fiorentina)
Att Fiorentina något överraskande leder serien har mycket med Borjas fina form att göra. Mot Atalanta tog han vara på ytorna och snickrade fint på mitten och gjorde dessutom ett snyggt mål.

6 p Allan (Napoli)
Agerade både målskytt och suverän bollvinnande mittfälts-dynamo mot Milan. Grym när han kommer i andravåg. Klassvärvning.

5 p Keita Baldeo Diao (Lazio)
Hoppade in och avgjorde mot Frosinone med ett fint mål och fixade därmed tre viktiga poäng. För bra för att sitta på bänken.

4 p Sami Khedira (Juventus)
Med Khedira i laget får Juventus både mer tyngd och kvalité. Mot Bologna var han skicklig på mitten, gjorde mål och spelade fram. Redan gjort sig smått oumbärlig.

Annons

3 p Gonzalo Higuain (Napoli) Kalidou Koulibaly (Napoli) Ryder Matos (Carpi)
2 p Jorginho (Napoli) Miralem Pjanic (Roma) Alessandro Florenzi (Roma) Massimo Maccarone (Empoli)
1 p Antonio Di Natale (Udinese) Paulo Dybala (Juventus) Federico Bernardeschi, (Fiorentina) Luis Muriel (Sampdoria) Ivan Perisic (Inter), Marek Hamsik (Napoli)

Minuspoäng:

-5 Rodrigo Ely (Milan)
Var trög i vändningarna, inte alltid rätt placerad och gjorde mål i egen kasse mot Napoli. Är antingen inte redo för de stora matcherna eller så håller han inte måttet på den här nivån. En smärre katastrof.

-4 Cristian Zapata (Milan)
Inte mycket bättre en sin unge brasilianske mittbacks-kollega. Har en fotboja till uppspelsfot.

-3 Matteo De Sciglio (Milan)
Hade visserligen en jobbig motståndare i Insigne på sin sida, men öppnade upp sin kant på vid gavel och stängde aldrig igen den. Jag är snart beredd att ge upp mina förhoppningar om De Sciglios framtid.

Annons

-2 Gabriel Paletta
Hängde inte riktigt med i början av matchen mot Fiorentina, välte Ilicic och orsakade därmed en straff samt blev utvisad. Där någonstans försvann också Atalantas chanser till poäng.

– 1p Francesco Lodi (Udinese) Luca Antonelli (Milan) Riccardo Montolivo (Milan) Ricardo Kishna (Lazio) Abdelhamid El Kaoutari (Palermo) Geoffrey Kondogbia (Inter)

Poängligan:
27p: Insigne (Napoli)
23p: Higuain (Napoli)
22p: Eder (Sampdoria)
15p: Pjanic (Roma)
14p: Borja Valero (Fiorentina, Felipe Melo (Inter)
13 p: Mario Balotelli (Milan)
12 p: Marcos Alonso (Fiorentina) Stevan Jovetic (Inter) Riccardo Meggiorini (Chievo) Riccardo Saponara (Empoli)
11p: Josip Ilicic (Fiorentina) Allan (Napoli) Felipe Anderson (Lazio)
10p: Luis Muriel (Sampdoria) Alessandro Matri (Lazio)

Publicerad 2015-10-06 09:25

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto