Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Åtta rykten i landslagsuppehållet

När landslagsuppehållet gör sig närvarande dyker det alltid upp fler transferrykten än vanligt. Kanske för att det inte finns så mycket att annat att skriva om, men kanske också för att det finns mer tid för klubbarna att planera framtiden.

ANNONS

Jag har tittat på några av ryktena från denna vecka.

Axel Witsel – Milan
Milan ville ju ha Witsel redan i somras, men kunde aldrig komma överens med Zenit om rätt pris. Det är ju verkligen inte omöjligt att Milan försöker igen i januari. Belgaren skulle förstärka Milans mittfält, men klubben borde främst hitta en trequartista och duktiga försvarare. Witsel är ingen försvarare och jag är tveksam till om han är som bäst i en trequartista-roll.

Anwar El Ghazi – Inter
En personlig favorit. El Ghazi har vissa Zlatan-drag, är en både målfarlig och tekniskt begåvad anfallare. En spelare som kan göra det där lilla extra. Skulle vara en bra uppgradering till Palacio som börjar bli gammal.

Mehdi Benatia – Roma
Det surras om en comeback för Benatia. Marockanen är inte Guardiolas förstaval och är för bra för att sitta på bänken. Jag skulle inte vilja ge upp Rudiger riktigt ännu, men ett mittförsvar med Benatia och Manolas är fina grejer. Marockanen lämnade ju Roma till visst debakel, men gissar att stridsyxan inte är så svår att gräva ner.

ANNONS

Sofiane Feghouli – Inter
Något underskattad finlirare som även jobbar hårdare än vad folk kanske tror. Inter skulle kunna utnyttja att Valencia startat säsongen svagt och försöka värva algeriern. Kan dock bli dyr.

Lisandro Lopez – Fiorentina
Tuff Benfica-försvarare som skulle ge Paulo Sousa ytterligare ett bra val till backlinjen. Lite elakhet till försvaret skulle inte skada.

Walace – Fiorentina
En spelare Viola jagade redan i somras. Gremio-mittfältaren är stark, bollsäker och bra i det defensiva spelet. Fiorentina skulle behöva den typen av spelare.

Sebastian Giovinco- Barcelona
Eeey vad är det här? Varför är det ingen italiensk klubb som är ute efter atommyran? Giovinco har varit rena fyrverkeri-pjäsen i MLS och varit briljant. Han passar ju bra in på Barcelonas CV för en anfallare, men det är ju tragiskt att varken Milan, Inter eller någon italiensk storklubb jagar honom hårdare. Jag vill ha tillbaka Giovinco där han hör hemma – i Serie A.

ANNONS

Javier Pastore – Juventus
Förmodligen ett långskott, men Pastores speltid i PSG är i fara och det kommer han med tiden inte att acceptera. Nu är jag ju överdrivet förtjust i “El Flaco”, men Pastore som trequartista bakom Dybala och Morata?  Ljuvlig musik i mina öron.

Publicerad 2015-10-10 kl 10:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto