Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Juves prins lät fötterna tala"

Lorenzo Medici

10p Paulo Dybala (Juventus)
Efter ett mycket snack om Dybalas vara eller icke vara i Juventus startelva lär han fötterna tala mot Atalanta. Gjorde ett mål, en assist och fixade en straff och var allmänt briljant.

Visade alla att han inte bara ska in i elvan utan att han borde vara given i den. 

9p Felipe Anderson (Lazio)
Stod för två mål och bidrog starkt till att Lazio vann över Torino. Hans fart och explosivitet är en lyx att ta väl vara på för de ljusblå. Med Felipe Anderson är Lazio aldrig slagna på förhand.

Den perfekta kontringsspelaren.

8p Roberto Soriano (Sampdoria)
Var med och tog kål på Hellas när han först spelade fram till Zukanovics mål och sedan själv gjorde 3-0 efter fin pass av Eder. Soriano har så många strängar på sin lyra. Sampdoria är nog väldigt nöjda över att det inte blev någon affär med Napoli i somras.

7p Luis Muriel (Sampdoria)
Gjorde mål, förnedrade en svensk och spelade snyggt fram till Eders mål. Colombiansk formel 1-bil i Ferreros stall.

6p Piotr Zielinski (Empoli)
Låg bakom 1-0-målet med fart och fantasi och gjorde sedan själv 2-0 efter att ha nickat in en retur. Elektrisk till tusen och teknik i överflöd. Udinese gnuggar händerna.

Annons

5p Kostas Manolas (Roma)
Fick slita för två mot Fiorentina då mittbackskollegan Rudiger ofta var felplacerad. Manolas stod i vägen för det mesta och Roma kan verkligen inte undvara sin försvarsklippa.

4p Francesco Lodi (Udinese)
Frisparksmålet som kanske inte var ämnat att gå direkt, men hans regista-spel på mitten var hela tiden fullt medvetet och av hög klass. Verkar kunna bli den spelfördelare Udinese behöver.

3p  Rade Krunic (Empoli) Gervinho (Roma) Gonzalo Higuain (Napoli)
2p Senad Lulic (Lazio) Miranda (Inter) Eder (Sampdoria)
1p Alessio Cerci (Milan) Mohamed Salah (Roma) Luiz Adriano (Milan), Miroslav Klose (Lazio) Domenico Berardi (Sassuolo) Patrice Evra (Juventus)

Minuspoäng:

-5 Lorenzo Lollo (Carpi)
Carpi tog ledningen med 1-0 mot Bologna. efter 24 minuter. Fyra minuter efter ledningsmålet drar han på sig sitt andra gula kort och åker ut. Bologna vänder till 1-2.

Annons

-4p Filip Helander (Verona)
Drällde först med bollen och vek sedan ner sig i duellen med Carbonero vilket ledde fram till första baklängesmålet. Var sedan med och bidrog till förvirringen i Hellas försvar. Utbytt i halvtid. En svart söndag för svensken.

-3p Juraj Kucka (Milan)
Seg, ovän med bollen och allmänt meningslös. Kämpar ofta hårt och kostade visserligen inte mycket men är i grunden en medioker spelare. Det fick vi se mot Sassuolo.

-2p Emil Hallfredson (Verona)

Tappade bollar, vann inga och var med och strulade till det på första baklängesmålet mot Sampdoria. Islänningen stod inte att känna igen.

-1p Giovanni Marchese (Genoa), Mauro Icardi (Inter), Gregoire Defrel (Sassuolo) Cesare Bovo (Torino) Leandro Greco (Verona) Rafa Marquez (Verona)

Poängligan:
29p Insigne (Napoli)
28p Higuain (Napoli)

Annons
24p Eder (Sampdoria)
20p Pjanic (Roma) Felipe Anderson (Lazio)
17p Muriel (Sampdoria)
14 Allan (Napoli) Borja Valero (Fiorentina) Felipe Melo (Inter)

Publicerad 2015-10-27 11:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto