Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Dybala och Biabiany bäst, Psycho-Berardi sämst"

Lorenzo Medici

Omgång 13:

10p Paulo Dybala (Juventus)
Avgjorde mot Milan med ett snyggt mål och var planens bästa spelare. Dybala är spelaren i Juventus som bidrar med det där lilla extra. Hans bollbehandling, kvickhet och fantasi är ofta en njutning att skåda och blir mer och mer oumbärlig för sitt lag.

Dybala är Juventus lilla juvel.

9p Jonathan Biabiany (Inter)
Efter en lång tid av mörker är Biabianys karriär åter på väg i ljuset. Var en del av det Parma som gick i konkurs och missade drygt sex månader på grund av hjärtproblem. Nu är han tillbaka. Mot Frosinone gjorde han mål och var ständigt ett hot med sin snabbhet. Välkommen tillbaka, Jonathan.

Annons

8p Nikola Kalinic (Fiorentina)
Hoppade in i halvtid mot Empoli och vände 0-2 till 2-2 med efter två fullträffar. Fiorentina är kanske mer beroende av Kalinic än vad Paulo Sousa tror.

7p Adem Ljajic (Inter)
Briljerade mot Frosinone med sin teknik och skottförmåga. Hans förspel till Icardis mål var ett vackert konstverk och varje gång han fick bollen hände det något extra. Han kan bli Mancinis äss i jakten på en topp-placering.

6p Tomás Rincon (Genoa)
Har utvecklats till Genoas hjärta och själ. Bidrar ofta med hårt jobb på mitten och när han som mot Sassuolo även drar till med ett snyggt mål blir han ännu viktigare. Underskattad.

5p Jeison Murillo (Inter)
Colombianen går från klarhet till klarhet. Tuff, akrobatisk och skicklig och kompletterar Miranda på ett utmärkt sätt i mittförsvaret. Kryddade sin fina insats mot Frosinone med att göra det fjärde målet efter en fin rusch.
Annons

4p Alex Sandro (Juventus)
Hoppade in efter en dryg halvtimme istället för Evra och spelade fram till matchens enda mål när han tog en fin löpning och lobb-passade in till Dybala. Var i övrigt mycket stabil i defensiven. Brassens acklimatiserings-tid är över.

3p Edoardo Goldiniga (Palermo) Mattia Destro (Bologna) Marek Hamsik (Napoli)

2p Gonzalo Higuain (Napoli) Radja Nainggolan (Roma) Emmanuel  Badu (Udinese) Lorenzo Insigne (Napoli)

1p  Marcel Buchel (Empoli) Rodrigo Aguirre (Udinese) Leonardo Pavoletti (Genoa) Roberto Inglese (Chievo) Cesare Bovo (Torino) Riccardo Saponara (Empoli)

Minuspoäng:

-5p Domenico Berardi (Sassuolo)
Domenico Berardi har en tendens till att plocka fram sin Psycho-sida emellanåt och är den spelare som dragit på sig flest kort de senaste tre åren. Fällningen och utvisningen mot Genoa var rent ut sagt korkad och han kan nu komma att få tre matchers avstängning. På det här sättet kommer han aldrig komma med till EM.

Annons

-4p Hernanes (Juventus)
Stod för en svag insats mot Milan. Tappade boll på grund av tröghet och bidrog sällan med något produktivt. Rättmätigt utbytt i halvtid och frågan är när vi får se honom igen i en Juventus-tröja? En misslyckad affär för de svartvita.

-3p German Denis (Atalanta)
Blek och anonym mot Torino. Det känns som om Denis har tappat sitt sting och att karriären är på väg ner. Återvänder hem till Argentina redan i vinter?

-2 p Mario Suarez (Fiorentina)
Rena bluffen på mitten mot Empoli. Vann inte boll och meningslös i det kreativa spelet. Överskattad spelare.

-1 p Ante Rebic (Fiorentina) Luis Muriel (Sampdoria) Wesley Hoedt (Lazio) Filip Djordjevic (Lazio) Leandro Greco (Verona) Felipe Anderson (Lazio).

Poängligan:
45 p Gonzalo Higuain (Napoli)
31 p Lorenzo Insigne (Napoli)
24 p Eder (Sampdoria)

Annons
22 p Nikola Kalinic (Fiorentina) Gervinho (Roma)
21 p Josip Ilicic (Fiorentina) Paulo Dybala (Juventus)
19 p Kostas Manolas (Roma)
18 p Miralem Pjanic (Roma) Felipe Anderson (Lazio)
17 p Gary Medel (Inter)
16 p Borja Valero (Fiorentina) Giacomo Bonaventura (Milan) Luis Muriel (Sampdoria) Alejandro Gomez (Atalanta) Riccardo Saponara (Empoli)
15 p Allan (Napoli)
14 p Kalidou Koulibaly (Napoli) Marek Hamsik (Napoli)
13 p Mario Balotelli (Milan)
12 p Stevan Jovetic (Inter) Samir Handanovic (Inter) Radja Nainggolan (Roma) Marcos Alonso (Fiorentina) Riccardo Meggiorini (Chievo)

 

Publicerad 2015-11-24 09:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto