Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Dybala Superstar och svensk-show på Sicilien"

Lorenzo Medici

Copa Medici Cup – Omgång 21.

10p Paulo Dybala (Juventus)

Dybala går från klarhet till klarhet. Vi snackar inte om talang längre utan om en spelare på absolut toppnivå, en spelare som hamnat på alla storklubbars läppar. Mot Roma visade han upp sitt stora register matchen igenom.
Fenomenal när han gled ner, mötte boll och styrde Juves anfall likt en offensiv playmaker. Hal som en ål och diaboliskt svår att stoppa för Roma med sin enormt läckra bollbehandling. Gjorde såklart även matchens enda mål.

Superstar.

9p Oscar Hiljemark (Palermo)

Firade stora triumfer mot Udinese på Renzo Barbera. Hans klack-pass fram till Quaisons mål var bedårande vacker. Hans mål var mindre elegant, men visade på hans fina spelförståelse och opportunism. Hiljemark är en underbar rosasvart succé den här säsongen.

Annons

8p Gonzalo Rodriguez (Fiorentina)

Styrde backlinjen med stor skicklighet och pondus mot Torino och gjorde även 2-0-målet via en snygg nick. Rodriguez betydelse för laget kan inte nog understrykas. Ledare.

7p Robin Quaison (Palermo)

Fick äntligen spela från start och visade direkt att han borde fått göra det mycket tidigare. Gav Palermos offensiv vad den behövde med sin teknik och rörelse. Gjorde det första målet och spelade sedan fram till Hiljemarks mål för att understryka svensk-showen på Sicilien.

6p Antonio Candreva (Lazio)

Lazio vände underläge 0-1 till 4-1 på en halvlek. Den största anledningen till det stavades Candreva. Fixade och satte straffen, gjorde det tredje målet och spelade fram till Keitas 4-1. Back in business.

5p Kevin Lasagna (Carpi)

För ungefär fyra år sedan spelade Lasagna amatörfotboll för Governolese. I söndags hoppade han in, löpte sig fri från Inter-försvaret och satte den sensationella kvitteringen för Carpi på San Siro. Feel good-story.
Annons

4p Marek Hamsik (Napoli)

Visst, hans slarv ledde till den hörna som Sampdoria sedermera skulle göra mål på, men fram tills dess hade han varit lysande. Inte minst när han lekte Alberto Tomba mellan Samp-försvararna och petade in det tredje målet.

3p Piotr Zielinski (Empoli) Giorgio Chiellini (Juventus) Riccardo Saponara (Empoli)

2p  Claudio Marchisio (Juventus) Vid Belec (Carpi) Stefano Sorrentino (Palermo) Keita Balde Diao (Lazio)

1p Carlos Bacca (Milan) Etrit Berisha (Lazio) Josip Ilicic (Fiorentina) Dries Mertens (Napoli) Franco Vazquez (Palermo) Lorenzo Insigne (Napoli)

 

Minuspoäng:

-5p Edgar Barreto (Sampdoria)
Stod för en rent ut sagt bedrövlig insats mot Napoli. Drullade med bollen vilket ledde fram till Napolis första mål och orsakade sedan orutinerat den straff som gav 0-2. Katastrof.

Annons

-4p Mattia Cassani (Sampdoria)
med ett gult kort i bagaget beslutade sig Cassani vansinnigt nog för en vårdslös glidtackling som innebar andra gula och utvisning. Och där någonstans var det kört för Sampdoria.

-3p Mauro Icardi (Inter)
Jag har många gånger hävdat att Icardi får för få vettiga bollar att jobba på. Det är delvis sant, men det är också sant att argentinaren missade ett gyllene friläge mot Carpi som hade kunnat stängt matchen. Avgörande miss som kostade.

-2p Keisuke Honda (Milan)
Osynlig, oduglig och ofarlig mot Empoli. Han måste säljas till varje pris.

-1p Andrea Bertolacci (Milan) Gianluigi Donnarumma (Milan) Juan Jesus (Inter) Silvan Widmer (Udinese) Mohamed Salah (Roma) Adem Ljajic (Inter)

Poängligan:

76p Higuain (Napoli)
59p Dybala (Juventus)
43p Insigne (Napoli)
38p Ilicic (Fiorentina)

Annons
36p Handanovic (Inter)
30p Hamsik (Napoli)
24p Kalinic (Fiorentina) Eder (Sampdoria)
Publicerad 2016-01-26 08:43

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto