Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fortsättning följer

Napoli, Fiorentina och Lazio kastade sig alla in i Europa Leagues hetluft med relativt stor kyla. Många reserver luftades, resultaten var mediokra och det kändes som de flesta inblandade mest ville skjuta upp storyn till nästa vecka.

Ett Napoli utan Higuain och Insigne förlorade mot Villarreal med 1-0. Inget uppseendeväckande i det, men nu har man inte lyckats göra ett spelmål på tre raka matcher vilket är lite illavarslande. Det gäller att visa mot Milan att det bara handlat om en minimal svacka annars kan den där scudetton försvinna fortare än kvickt.

***

Bernardeschi igen.

Igår gjorde han mål på nytt och på läktaren satt Antonio Conte. En EM-biljett ter sig närmare och närmare. Fiorentinas 1-1-resultat mot Spurs var inte så bra, men ändå helt okej. Hur det går i returen lär säkert handla en hel del om hur tränarna väljer att prioritera mellan ligaspel och Europa League. Känns fortfarande öppet.

ANNONS

***

Lazio var det italienska lag som fick med sig bästa resultatet. Man kändes som det bästa laget mot Galatasaray och borde kunna ta sig vidare till åttondelsfinal. Man kan ju lugnt säga att Galatasarsays supportrar och vackra tifo imponerade klart mer än sitt lag.

***

Man kan gäspandes gott beskriva gårdagens Europa League-matcher med orden

…to be continued.

***

Ikväll tjuvstartar Serie A-omgången med Bologna-Juventus. Nu gäller det för Juve att balansera matchen med den kommande mot Bayern. Poängtapp ikväll skulle ju innebära att den segern mot Napoli plötsligt inte var lika viktig.  Allegri lär nog vila en och annan spelare mot Bologna och vi kan nog räkna med att få se Zaza, Sturaro och Pereyra ikväll.

I övrigt finns det en del spelare i motståndarlaget som lär intressera Juventus. Räkna med att Marotta håller ett extra öga på Diawara, Donsah och Masina.
ANNONS

***

En av de finaste spelarna i fotbollshistorien fyllde 49 år igår. Grattis Roby.

Publicerad 2016-02-19 kl 09:04

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto