Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bra, men bättre förr

Lorenzo Medici

Gamla vackra blåsvarta tider. Dagar då Ronaldo dansade på San Siro och dagar då José Mourinho ledsagade klubben till den där heliga trippeln. Nu är det andra tider. Idag kämpar Inter förtvivlat för att hänga på en tredjeplats i ligan. Och chanserna till den ökade en aning efter gårdagen.

VIP-gästerna Ronaldo och Mourinho fick nämligen se Inter segra över Sampdoria. En viktig sådan då det var ett tag sedan och självförtroendet förmodligen börjat tryta.

Sampdoria spelade länge och väl minst lika bra som sina motståndare, men hade oerhört svårt att omsätta sitt spel till något konkret. Något som Inter var desto bättre på. Medan Biabiany var planens farligaste spelare med sin snabbhet, skickade D´Ambrosio in 1-0 efter en nickskarv av Miranda. Medan Nagatomo stängde ner sin förre konkurrent Dodo lyckades Miranda nicka in 2-0.

När Ranocchia tydligt visade varför Inter ville dumpa honom till Sampdoria genom att klanta sig på mittplan blev det fritt fram för Icardi att löpa mot mål. Argentinaren gjorde inget misstag utan placerade in trean kyligt intill stolplen. När sedan Quagliarella tröstmålade med ett fint avslut var det redan försent.

Ridå Sampdoria. Nytt C.L-hopp Inter.

Det är inte helt lätt att värdera Inters insats med tanke på att Sampdoria känns rätt sköra, men oavsett det så var det en seger som gör att de är fortsatt med i kampen om en tredjeplats. Men med tanke på det fina besök Inter hade på läktaren gick det ju inte att tänka annat än att även om det här var ganska bra, så var det väldigt mycket bättre förr.

Annons
Publicerad 2016-02-21 09:27

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto