Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Roma Deluxe

Lorenzo Medici

I den sjunde raka ligasegern var det Roma Deluxe vi fick se. 

Bort med Dzeko, väck El Shaarawy från de döda och in med Perotti som falsk tia och vips så har Roma hittat en supertrio som nedmonterar motståndarförsvaren med speed, väggspel, instick och teknik.

Det är vackert att se på.

Mot ett suicidalt Fiorentina firade Spallettis rödgula raket stora triumfer. Var det inte Salah som lurade en purpurfärgade försvarare så var det Faraonen som blåste förbi Roncaglia i 180 kilometer i timmen.

Och var det inte El Shaarawy som dök upp på rätt ställe vid rätt tillfälle så var det Diego Perotti. Allt ackompanjerat av Pjanics ultra-skickliga framspelningar och Nainggolans dynamik på mitten. Så supertrion var egentligen en kvintett av magi.

Det var samspel, finurlighet, fart och briljans på högsta nivå.

Matchen hade knappt börjat innan den hade passerat förbi Fiorentinas ögon. Tre mål på fyrtio minuter hade kunnat vara ännu mer. Och när Salah placerat in 4-1 efter en fantastisk direktpass av Pjanic tillät sig Spalletti till och med att slänga in kungen av Rom. Tiden var väl kanske inte tillräcklig att göra något väsentligt på för Francesco Totti, men han hann i alla fall med en vass frispark som smekte stolpen.

Livet kan inte vara så mycket bättre för Roma just nu. Spalletti är tillbaka, Totti fick hoppa in, man besegrade Fiorentina och tog ett litet grepp om tredjeplatsen och man spelar vägvinnande och underhållande fotboll.

Roma Deluxe.


Annons
Publicerad 2016-03-05 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto