Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2 drömvärvningar till Juve, Inter och Milan

Lorenzo Medici

JUVENTUS

Edinson Cavani
Om Real Madrid väljer att köpa tillbaka Alvaro Morata kommer Juventus vilja ersätta honom med ett minst lika starkt namn. Vi vet dessutom inte vad som händer med Paul Pogba, men det är inte omöjligt att Juventus kan komma att han en uppsjö med pengar till sommaren. Om Morata lämnar Juventus är det min övertygelse att man går all-in på Edinson Cavani. Jag skulle verkligen inte ha något emot att se ett anfallspar bestående av Cavani och Dybala till hösten. Eller rättare sagt –  jag skulle tycka det vore fantastiskt.

Henrikh Mkhitaryan
Om Juventus säljer Pogba finns det pengar över till andra stora nyförvärv. Hur vackert vore det inte att se Mkhitaryan bakom Cavani och Dybala? En sådan trio kan man nog komma väldigt långt med i Champions League. Armeniern har under säsongen sett vass ut i Dortmund och kan vara den trequartista-typ Allegri länge sökt.


INTER


Antonio Candreva
Lazio-yttern är fortfarande på toppen av sin karriär och Inter sägs vara ute efter honom. Tänk Candreva på den ena sidan, Perisic på den andra och Icardi i mitten? Känns riktigt vasst.

Ever Banega
Inter behöver dock en playmaker med fina fötter som kan diktera villkoret på mitten. Jag ville att de skulle köpa Banega redan i vintras och jag hoppas att inte det är kört till sommaren då de skulle behöva just den spelartypen i sitt lag.

MILAN

Youri Tielemans
Jag vill att Milan ska hitta unga spelare som kan kliva in på en gång och göra bra ifrån sig. Tielemans är en sådan spelare. Killen har egentligen allt – teknik, passningsskicklighet, bra spelförståelse och ett vasst skott. En playmaker Milan skulle må väldigt bra av.

Emanuel Mammana
Spola Alex, Mexes, Zapata och allt vad de heter, värva och kasta in Mammana bredvid Romagnoli och skapa ett ungt mittbackspar som kan komma att regera inom ett par år. Argentinaren är snabb, brytsäker och är tekniskt skicklig. Mammana kan mycket väl bli en av världens bästa mittbackar och det gäller för Milan att hinna först.

Annons
Publicerad 2016-03-23 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto