Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Inför helgen - Balotellis sista chans

Inför helgen och lite annat

Mario Balotelli ser ut att få starta mot Juventus på lördag och det kan komma att bli något av Super-Marios sista chans. Efter skadan har han inte riktigt tagit vara på de få inhopp han fått och att Milan skulle köpa loss honom efter säsongen ter sig alltmer tveksamt.

Hans karriär vill inte ta den där vändningen många av oss fortfarande väntar på.

Men skulle han lyckas sänka Juventus kan det komma att förändras. Balotelli behöver göra det mesta av de sista matcherna annars är risken stor att vi ser honom i Kina fortare än kvickt.

Nu är det dags för lillebror Inzaghi att göra tränardebut i Serie A. Att möta ett Palermo på bortaplan ,som verkligen behöver vinna, kommer inte bli helt lätt. Mycket tyder på att Simone kommer köra 4-3-3 med Klose längst fram flankerad av Candreva och Felipe Anderson. Roten till Lazios problem sitter dock inte främst hos tränaren utan hos president Claudio Lotito, vilket supportrarna vet om.

ANNONS

Jag tror att Manolo Gabbiadini kommer göra mål i helgen.


Mancini verkar peta Ljajic till förmån för Eder mot Frosinone. Och ingen Jovetic. Argh. Den viktigaste frågan för Inter handlar dock om något helt annat. Det viktigaste är om Javier Zanetti kan lyckas övertala Diego Simeone att komma till nästa säsong.

Både Quaison och Hiljemark kommer starta enligt Gazzetta dello Sport.

Arrigo Sacchi tycker att Milan ska behålla Mihajlovic. Jag kan förstå tanken med att skapa lite kontinuitet, men kontinuiteten är ju också beroende på om tränaren är rätt. Jag är inte helt övertygad om det. Det är väl åtminstone en bättre idé än att anställa Cristano Brocchi, som Berlusconi sägs vilja ha. Varför inte Eusebio Di Francesco?


Fiorentina möter Empoli i helgen och om Paulo Sousa skulle lämna “Viola” efter säsongen är just Empolis tränare, Marco Giampaolo, ett namn som kan bli aktuell att ta över. Hellre det än Walter Mazzarri.
ANNONS

Cagliari är på väg upp till Serie A och ser ut att bygga en ny arena till 2020. Framtiden ser ljus ut för Sardinien-klubben.

 Publicerad 2016-04-08 kl 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto