Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Kan bli bäst sedan 1951"

Lorenzo Medici

Omgång 36:

10p Gonzalo Higuain (Napoli)


Gjorde mål nummer 31 och nummer 32 mot Atalanta. Higuains säsong är inte annat en smått fantastisk. Han har inte bara gjort dubbelt så många mål som den som ligger tvåa i skytteligan (Dybala) utan kan även bli den bästa målskytten sedan 1951 om han gör tre mål till på de två sista omgångarna.

9p Josef Martinez (Torino)
En vecka efter det att jag kritiserat honom för att vara en usel avslutare, svarar han med att göra två mål mot Udinese. Kanske har Ventura rätt och jag fel trots allt. Hatten av.

8p Franco Vazquez (Palermo)
När det blåser som hårdast gäller det att ha spelare som gör skillnad och tar på sig ansvaret. Vazquez är en sådan spelare. Gjorde först 1-0 på ett vackert sätt mot och låg sedan även bakom det andra målet mot Sampdoria. Att Palermos hopp om ett nytt kontrakt lever är mycket tack vare Vazquez.

7p Francesco Totti (Roma)
Agerade återigen poängfixare när han hoppade in och drog in en frispark mot Genoa som om det vore 2001. Det är dags att fixa det där kontraktet, Pallotta.

6p Miroslav Klose (Lazio)
Åren går, men Kloses ben tickar på. Såg ut som en fräsch 21-åring mot Inter i både rapphet och vilja. Gjorde ett litet ljuvligt chipp-mål också. Är trots att han närmar sig fyrtioårs-strecket Lazios bästa anfallare.

5p Andrea Belotti (Torino)
Sprang över typ hela planen innan han säkert placerade in bollen bakom Karnezis. Har efter jul varit ligans bäste målskytt efter Higuain. Är vi säkra på att han inte ska med till EM?

4p Lucas Biglia (Lazio)
Formidabel mot Inter. Vann bollar, styrde på mitten med smarthet och skicklighet och tog alltid rätt beslut. En spelare Inter hade behövt. Förresten är han en spelare alla lag hade behövt.

3p Afriyie Acquah (Torino) Stephan El Shaarawy (Roma) Marek Hamsik (Napoli)

2p Bruno Peres (Torino) Keita Balde (Lazio) Allan (Napoli) Pontus Jansson (Torino)

1p Simone Zaza (Juventus) Francesco Acerbi (Sassuolo) Mohamed Salah (Roma) Mauro Zarate (Fiorentina) Francesco Bardi (Frosinone) Antonio Candreva (Lazio)

 

Minuspoäng:

-5p Danilo & Thomas Heurtaux (Udinese)
Missade markeringar och lät Torino göra vad de ville. Tränare De Canio hade kunnat ställa ut två vägkoner och ingen hade märkt någon skillnad.

-4p Alex (Milan)
Missade totalt på Frosinones tredje mål och var hela tiden en riskfaktor i backlinjen. Milan behöver en yngre och bättre mittback till nästa säsong.

-3p Andrea Ranocchia (Sampdoria)
Efter en och annan stabil insats var italienaren tillbaka i gammal katastrfoal form mot Palermo. Conte måste tänka sig för innan han tar ut Ranocchia i EM-truppen.

-2p Jeison Murillo (Inter)
En slank han dit….Murillo var lite överallt, men sällan på rätt plats. Chansade ofta och orsakade en straff vilket också betydde andra gula.

Annons

-1p Gianluigi Donnarumma (Milan)  Alessio Romagnoli (Milan) Keisuke Honda (Milan) Roberto Soriano (Sampdoria) Ali Adnan (Udinese) Riccardo Montolivo (Milan)

Poängligan:

96p Higuain (Napoli)
72p Dybala (Juventus)
53p Pogba (Juventus)
48p Insigne (Napoli)
42p Salah (Roma)
39p Handanovic (Inter) Barzagli (Juventus)
37p Ilicic (Fiorentina)
33p Hamsik (Napoli)
31p Nainggolan (Roma) Gomez (Atalanta)
28p Miranda (Inter) El Shaarawy (Roma)
27p Icardi (Inter) Pjanic (Roma) Koulibaly (Napoli)

Publicerad 2016-05-04 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto