Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gillas, inte gillas?

Berlusconi är på väg att sälja Milan till kinesiskt konsortium
Gillas? Solklart ja.

Jag bryr mig faktiskt inte vilka Berlusconi säljer till, bara han säljer klubben så att man kan trycka på reboot, bli av med Galliani och kliva in ett nytt skede i klubbens historia. Det värsta som kan hända är väl ett Milan som liknar Thohir/Inter eller Pallotta/Roma. Men med tanke på hur kärt han håller klubben och då det är hans sista livslina till någon sorts bekräftelse ropar jag inte hej förrän Silvio hoppat över bäcken.

Juventus förlänger med Buffon och Barzagli till 2018
Gillas? Ja.

Detta var en no-brainer. Buffon och Barzagli håller hög nivå än och det är rimligt att de gör det två år till vilket gör kontrakten till mer än vettiga.

Lazio vill ha Jorge Sampaoli
Gillas? Japp, spännande.

Den förre chilenske förbandskaptenen är en av de mer intressanta arbetslösa tränarna där ute och att bygga ett nytt projekt med honom låter, om än något äventyrligt, så också spännande på papperet. Hur en eventuell 3-3-1-3-uppställning skulle fungera i Serie A låter jag vara osagt, men det skulle vara oerhört intressant att följa och säkerligen locka fler nyfikna supportrar till Olimpico. Det ska sägas att han säkerligen har andra bud (t ex Valencia) som han kan tänkas ta istället.

Juve goes Alexis
Gillas? Jodå.

Jag har ju alltid trott att Juventus kommer vända sig till Cavani om Morata säljs, men den senaste veckan har innehållit starka rykten om att man vill värva Alexis Sanchez istället. Jag är helt för en värvning av chilenaren. Han och Dybala längst fram skulle vara fotbollsgodis.

Prandelli återvänder till Atalanta
Gillas? Hur kan man inte gilla det?

Om Atalanta lyckas få “hem” Cesare Prandelli är det ett riktigt kap. Den gode Cesare är kanske inte längre det mest eftertraktade namnet, men jag tror ett projekt likt Atalanta skulle passa honom utmärkt för att få ett lyft i karriären igen. Med Prandelli och en vettig mercato tror jag Atalanta äntligen skulle kunna börja snegla på Europa Platser inom några år.

Cerci återvänder till Torino
Gillas? Ja och nej.

Nej för att Alessio Cerci inte är den han varit. Ja, för att det vore så läckert om Torino kunde ställa upp med en anfallstrio med Belotti, Immobile och Cerci.

Benatia återvänder till Italien
Gillas? Ja för rätt pris.

Vore jag Roma eller Juventus skulle jag akta mig för att kasta en massa pengar för Benatia, då det är svårt att säga om han kan vara lika bra som sin förra sejour i Serie A eller om han är en spelare på nedgång. Om man däremot får till ett lån med köprätt är det värt det.

Corvino återvänder till Fiorentina
Gillas? Omöjligt att inte gilla.

Corvino gjorde ett utmärkt jobb i det tysta i Bologna och att se honom tillbaka i Fiorentina vore underbart.

Viola vill ha Dennis Praet
Gillas? Nja.

Praet är en bra spelare, men då man redan har Bernardeschi och kanske köper loss Tello har jag svårt att se att han skulle vara så mycket bättre än dem. En värvning Fiorentina kan lugna sig med.

Gratis-Caceres till Rom
Gillas? Definitivt.

Jag tycker att Martin Caceres är en underskattad spelare, inte minst då han både kan spela ytterback och mittback och faktum är att han varit bra de få gångerna han spelat i Juventus senaste året. Så mycket bättre försvarare kan du inte få gratis idag. Bara han håller sig från rehab-rummet så…

Inter säljer Handanovic
Gillas? Beror lite på.

Om en försäljning av Handanovic betyder att man kan behålla t ex Icardi så är jag för, annars inte. Målvaktspositionen är en av de mest utbytbara och kan man bara hitta en vettig ersättare, men ändå gå ordentligt plus på affären som man sedan kan investera i t ex en playmaker tror jag Inter lägger fram mer på bordet än vad de tar bort.

Torino väljer Mihajlovic
Gillas? Inte så mycket.

Kanske passar det Mihajlovic att ha hand om en mindre klubb, men hans insats i Milan skvallrade om att han inte är en någon fantastisk tränare direkt. Jag skulle inte ha något emot om Torino gick emot den italienska strömmen och fortsatte med samma tränare (Ventura) ett tag till och se vart det leder.

Zlatan väljer Italien som sin nästa destination
Gillas? No comment.

Här ska det inte jinxas.


 

Publicerad 2016-05-13 kl 09:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons