Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gör Edström Zlatan-avbön?

Lundhs blogg

Nu är det bara Per Zanders som inte har Zlatan som Blogg-headline!!! Men både Galacticos och Barca borde vara intresserade.
Zlatan är så het att snart kommer väl Ralf Edström också erkänna Zlatan som en hyfsad fotbollspelare. Men egentligen tror jag att Edström hellre kryper 12 mil med Hysén än erkänner Zlatan som större fotbollspelare än honom själv.
När det gäller husköpet var det bara hans pengar som är iblandade i allt annat övrigt är det Maxis Mamma som drar i trådarna. Väldigt känd i Malmö för att kunna styra och vända det mesta till hennes fördel. Hon började det med det när sambon spelade boll i storlek 28 på Kindergarten.
I´l fattoé che, Andreas

Zander ligger lågt i Zlatanköret. Kanske kan vår nya bloggare Marcus Christenson kliva in i Zlatandebatten.
När det gäller Edström så hänger det nog på hur man ställer frågan. Någon avbön, tror jag inte på.

Rätt roligt att i mars 2001 var Ralf lycklig när han tog Zlatans autograf till ett av sina barn. Det var inga problem för Zlatan som då var med U 21-landslaget i Moldavien, och bara några dagar tidigare blivit klar för Ajax.

Har för mig att Linné gjorde en story om där Radiosportens Ralf hyllade Zlatan och att vi fyra stod i en tom frukostmatsal och snackade boll.
Tiderna förändras.

Annons
Publicerad 2007-10-04 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto