Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Snacka om att Kennedy har rabiata fans

Lundhs blogg

Tog i går ut en EM-trupp och Magnus Hedman gjorde likadant. Vet inte vad han fått för reaktioner men jag känner av Kennedys mäktiga "fan-base". Mejl och kommentarer haglar in.

Jag tar det och hade efter Kennedys insats mot USA gärna haft med honom. Men för mig väger Sebastian Larsson i Premier League och Alexander Farnerud i Bundesliga tyngre.
Han är ju förstereserv.

Bäst var kommentaren från en person, att om jag gör det här regelbundet så kommer han att gilla Lagerbäck bättre.

Om ni inte såg Fotbollsmåndag i går, så gör det här intill – intressant snack om synen på just Lagerbäck med Hedman, Wenström, Svab från HD och Esk från DN. Jag tycker att förbundskaptenen får för lite hyllningar.

Annons

Även om Lagerbäck själv struntar i det så är det intressant att även en persons uppträdande påverkar bilden av honom i medierna.

Fick mejl av en jag vet som har andra rötter än jag och som har en annan syn:

Tjena Olof,
Har precis sett ert program från igår. I Kroatien där jag har hälften av mina sympatier så accepteras inte att man åker ut i grupp spelet eller första matchen efter gruppen.
Kroatien består av 4 miljoner invånare och har sedan sin självständighet missat ett kval och det var till EM-2000.
När Kroatien kom hem från England EM-96 efter att ha åkt ut på ett tveksamt sätt mot Tyskland så möttes man av tusentals fans som buade ut dem för att de åkt ut mot Tyskland!?
Sverige är inte unikt vad det gäller att ta sig till slutspel och där finns mindre länder som gjort det lika bra och där har deras coacher fått gå.
Okej, det finns en och annan på redaktionen som också driver den linjen.
Jag skyller på "Laban" Arnesson – han förstörde min ungdom och gav mig andra värderingar. Där hade vi tolv år utan ett enda slutspel. TOLV ÅR!!!!

Annons
Publicerad 2007-10-16 12:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto