Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Den shotsbrickan skojar man inte bort

Lundhs blogg

Överraskande bra drag på landslagslirarna när de gav sig i väg till först Teatergrillen och sedan V. Stämningen från Råsunda var som bortblåst.
Imponerande att de skakade av sig den 1-1 matchen så snabbt.

Undrar om inte en eller annan engelsk tabloid vill tjacka loss bilderna. Kanske inte riktigt så West Hams och Boltons ledningarna vill se sina skadade stjärnor.

Fast de shotsbrickorna skojar man inte bort. Särskilt den med röda shots där Chippens kryckor står i bakgrunden.

Även om jag också fattar att lirarna säkert inte beställt in dem – utan att V kanske bjuder på dem, men ändå…

De svenska fansen verkar mer plågade. Här ett axplock:

Hej.
Ja, Råsunda usel än en gång…Man blir ju inte direkt förvånad, det är likadant när de lägger Scandinavian Masters i huvudstaden..Alltid är det otur med vädret elller liknande..Klimatet skiljer sig tydligen mer jämfört med södra Sverige än vad man kan tro…Nej, fotbollsförbundet borde komma till Olympia för att studera hur man anlägger en bra plan..Jämförelse med Emirates matta är kanske överdrivet, men inte långt därifrån..Lägga landskamper i Sthlm i slutet av november är som att be om problem, framförallt en kanske avgörande kval-match..
Mvh Charlie

Annons

Råsundamattan i november blir en rysare. Undrar om den ens kan stå på benen.

Varför byta in Mickael Nilsson på högermittfältet om han bara varit med på ett träningspass? Varför sitter han ens på bänken? Varför inte flytta ner svensson på höger och byta in allbäck och sätta zlatan som offensiv mitt? S.Larsson på läktaren och en fullt frisk Dorsin med… Hoppas att någon kan hålla med mig nu om att Lagerbäck är bland de sämsta jag kan tänka mig när det gäller laguttagningar(i vissa matcher, att ge en klartext på vad jag menar tar flera sidor). Alla de kvalmatcher Sverige har vunnit under hans "ledning" skulle nog flera tränare klarat av, vi snackar liksom inte om Frankrike och Italien utan snarare Ungern och Lettland (ok, vi möter Spanien nu…).
Lagerbäck blandar och ger och oftast när han är på sitt "giva" humör så beror det mest på slumpen då man ser vilka brister Landslaget kan visa upp i andra matcher, idag tex. Vilket tydligt visar att han inte har laget under kontroll. Vill knappt nämna något om Roland Anderssons kommentarer i tv3 ang. vad som sades till spelarna i paus. Sen tycker jag heller inte att det är konstigt att "Lasse" inte blir hyllad. Gubben har ju inte vunnit något. Varför spela bra i kvalet om man aldrig kommer långt i slutspelet. Och inget gnäll nu om att Sverige är ett litet land och sån skit! Det är spelarmaterialet vi ska kolla på , inte landets population. Vad har det med fotboll att göra?
Behövde bara rensa skallen lite 🙂 . Hade varit intressant med din synvinkel på det hela
Mvh/ Jonatan Lindstrand

Annons

Inte vunnit något? Fem raka mästerskap..eller fyra och ett halvt i varje fall.
Förstår inte heller riktigt tanken kring Nilsson.

Sen är jag så galet trött på de människorna som går på landskamper i det här landet. För det första måste Camp Sweden få igång lite roligare ramsor (om jag måste lyssna på ‘andra sidan är ni klara’ en gång till så kan inte jag ansvara för mina handlingar) och sen är jag så trött på alla de människorna som går och egentligen inte bryr sig. Som klagar på saker de inte förstår, som buar vid minsta lilla felpass, som snackar om vad de ska göra i helgen matchen igenom och så vidare.och sen alla de som går innan matchen är slut. Trist, är vad det är.
Malin Hägg

Annons

Buandet svider förvisso men i grunden är det ett visst engagemang. Hellre det än helt döda läktare.

Publicerad 2007-10-18 14:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto