Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En korrekt sågning av fotbolls-EM

Lundhs blogg

Godmorgon mäster Olof!
Jag sitter här och har en liten fråga angående fotbolls-EM: varför är det ingen som kritiserat systemet med två halvor, där endast ett av lagen från var halva kan gå till final?
För mig är det ett idiotiskt system då det direkt utesluter hälften av potentiella finalmöten. Att redan från start kunna utesluta "drömfinaler" som Italien-Frankrike eller Spanien-Holland är för mig tråkigt. Man hade ju samma system i VM för ett par år sedan, t.ex 94 och 02 där Brasilien mötte både Sverige och Turkiet i semi, lag som dem redan stött på i gruppspelet.
Tack och lov ändrade dem ju systemet så att man verkligen ska kunna möta alla lag i en final och inte behöva utesluta hälften av dem. Vet du varför man ändrade upplägget i EM?
Hade samma system gällt 04 hade vi ju inte fått se Grekland-Portugal i final.
MVH // Anton

Godmorgon, Anton.
Jag håller med dig helt, men vet inte varför man ändrade upplägget till i år. Det är synd att man inte svänger på det.
Vid tillfälle ska jag kolla upp det.

Första dagen på kontoret efter en längre julledighet och tanken är inte fullt så rapp som den borde vara. Men det är nu det börjar.
Nedräkningen till EM alltså.

Avfärd till Costa Rica och USA med landslaget i nästa vecka och känslan är att sedan kommer det bara rasa på innan man trillar ut i början av juli.

Annons

Lägg till att allsvenskan ska hinnas med under tiden, och La Liga, serie A, Premier League, Champions League och en del annat.

Så här i efterhand: julledigheten var inte lång nog.

Publicerad 2008-01-02 11:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto