Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Var kom Tyson-träffen i från?

Lundhs blogg

Glädjande att koppla upp sig och läsa att Tobias Linderoths operation gick bra. Jag håller med Henrik Rydström om en del, men inte i hans syn på Linderoth.
Han behövs i landslaget. Ja, Linderoth alltså.

Är mer än lovligt seg efter en resa som började för 22 timmar sedan. Då slapp vi ändå ett byte som landslaget fick till. Även om de reser framför skynket är det knappast perfekt uppladdning inför onsdagens träning att sitta inklämd på ett plan i nästan ett dygn.

Fast det är klart att den varma luften i Costa Rica gör sitt. Om spelarna nu kan sova. Själv var jag som efter en Tyson-träff på planet till San José. Helt utslagen.
Gör att det blir brottningsmatch mot lakanen på Holiday Inn.

Annons

Mörkret lågt tungt över San José så intrycken är än så länge begränsade. Läste på lite på flyget om det lilla landet (fyra miljoner invånare) som var en av de tidigaste fungerande demokratierna i den här regionen. Ett land som levt på kaffe och bananer tidigare, men nu fått fart på turism.

Fastnade lite i skandalerna som gör att två presidenter fängslats på senare år, och en befinner sig i landslaflykt. Klart är att landet inte blivit så rikt, vare sig för befolkningen, eller som Columbus hoppades när han stannade till 1502 och fick till namnet Costa Rica.

Även om det bara vara tre timmar på Newark, alltid gött med lite New York-känsla. Bara det att kunna plocka upp ett batteri tidningar. Grymt.
Inte utan att man saknar tiden som korre i NYC. Särskilt nu när jag sitter och följer primärvalet i New Hampshire och att Clinton är tillbaka.

Annons

För fyra år sedan var jag i New Hampshire och såg den säsongens Barack Obama, Howard Dean, kollapsa och John Kerry vinna.
Det var förbannat kallt, men en fascinerande cirkus. Till och med värre än mixed zone efter en VM-final.

Publicerad 2008-01-09 05:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto