Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fawlty Towers har flyttat till San José

Lundhs blogg

Inte lika flitigt bloggande som jag hoppats på, och det beror inte på att Kåmark dragit med mig på olika salsa-klubbar i Costa Ricas huvudstad, utan på att hotellets utlovade bredband inte är så pålitiligt.

Något svajigare får man leta efter och under gårdagen när jag skulle få hem grejer gick proppen på mig. Slutade med att managern för hotellet lät mig sitta i hans rum på 15:e våning med sladd.

Får bli något liknande i dag för i mitt rum kan jag då och då läsa lite mejl. Överhuvudtaget är Holiday Inn i San José inget att hurra för. Första anblicken var ok, visst det kunde lika gärna legat i Ohio, men det såg ut att bli bra.

Ju mer man granskat det hela så faller bygget. När en grupp amerikanska fågelskådare som alla var till åren anlände då brakade nästan alla hissar. Samtidigt. Visst, de var tjocka – men alla hissar på en gång. Det tog en kvart att få åka i den enda fungerande och trapporna hittar man inte.

Annons

Nu är vi på väg ut till den svenska träningen på Costa Ricas anläggning. En anläggning som kommer att bli imponerande när den blir klar.
Men det är mycket kvar och bygget verkar inte vara högprioriterat, eller så är det helgdag.

Kör som vanligt ett Fotbollskanalen On Tour senare under dagen och mejla in era frågor om landslaget:
Ska bli kul med ett pass där alla är med – och två målvakter.

För precis som Lasse Richt sa: det var ingen målvakt, det var en engelsman som stod under träningen.
Paul Balsom fick hoppa in när Wiland satt och fikade.

Olof Guterstam till Leeds. Tungt. Även om jag kanske inte tror på mixen av galningen Dennis Wise och läkarstudenten Guterstam. Snacka om "two worlds collide".
Fast jag kanske har fel – ingen blir gladare än jag. Marching on together…

Annons
Publicerad 2008-01-10 16:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto